GEBZE'YE KAZANDIRDIĞINIZ YENİ PROJE BU MU BAY BAŞKAN!?

İlçeler 31.08.2023 - 13:18, Güncelleme: 31.08.2023 - 13:18
 

GEBZE'YE KAZANDIRDIĞINIZ YENİ PROJE BU MU BAY BAŞKAN!?

KOCAELİ HABERİ -M Cengiz Yucak
Gebze Belediye Basın Yayın Müdürlüğünce, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile ilgili olarak bugün medyaya servis edilen habere "Başkan Büyükgöz: Yenilikleri Gebze’mize Kazandırmayı Sürdüreceğiz" manşeti de atılmıştı.. Çok sayıda gazeteci arkadaşımız copy-paste yöntemi ile hazır haberi kopyalayıp, nokta virgülünü dahi değiştirmeden gazetelerinin haber sayfalarına yapıştırdılar. Biz ise aynen yapıştırmak yerine, "Büyükgöz Gebze'ye hangi yeni hizmeti kazandırmış" diye haberin ayrıntılarını okumayı yeğledik..  Haberde "Tarihi Eskihisar Kalesi Çevre düzenlemesi çalışmaları ve Şehirler Arası Terminalindeki yenileme ve düzenleme çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yenilikleri Gebze’mize kazandırmaya ve sırasıyla hizmete almaya devam edeceğiz” dedi" diye bir pargraf vardı.. Bu paragraftaki 'Gebze terminali' ibaresi ile hemen aklımıza geldi; Önceki belediye başkanı Adnan Köşker, Gebze'ye yeni ve büyük bir terminal yapmak için Gebze gişelerinin orada, İshakoğlu Beton fabrikasının karşısında 220 dönümlük hazine arazisini dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın imzası ile belediyeye kazandırmıştı. Köşker o alana, Gebze yeni ve modern bir terminal binası ile 200 tır aracının sığabileceği bir tır parkı yapılmasını da projelendirmişti.. 31 Mart 2019'da göreve seçilen yeni belediye başkanı Zinnur Büyükgöz projesi hazır ve ihale aşamasındaki o projeyi iptal ettirdi. Hazine Bakanlığından alınan 220 dönümlük o alan, Gümrük Müdürlüğüne terkedildi. Gebzeliler ise konteynir bilet satış barakalarını andıran otobüs  yazıhanelerinden oluşan eskimiş terminale mahkum bırakıldılar.. Ve bugün o eski terminalin yanına eklenen üç beş yazıhanenin yapım çalışmalarını incelemeye giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yenilikleri Gebze’mize kazandırmaya ve sırasıyla hizmete almaya devam edeceğiz” diye açıklama yapıyor.. Şaka gibi bir açıklama.. Eski terminal binasına eklenen üç beş yazıhanenin nesi yenilik Bay Başkan? Ama yine de hakkınızı yemeyelim çünkü koca dört yılda Gebze Belediyesinin Güzide lokanta sayısını arttırarak ikiden dörde çıkardınız.. Bakın o belediye haberinin devamında daha neler var; OTOGAR A’DAN Z’YE YENİLENİYOR Gebze Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki çalışmaları inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  “Terminalimizi A’dan Z’ye her yönüyle revizyona tabi tuttuk. Son derece modern bir kullanım şekline dönüştüreceğiz. Çalışmalar kapsamında araçların indi bindi alanları kapatacağız. Yeni mescitler, lavabolar ve yeni ofis ilaveleri ile halkımıza hizmet vereceğiz. Çalışmalar çok yakın bir zamanda tamamlanmış olacak ve değerli hemşerilerimiz de yolculuklarını konforlu şekilde buradan gerçekleştirmiş olacaklar” dedi.
KOCAELİ HABERİ -M Cengiz Yucak

Gebze Belediye Basın Yayın Müdürlüğünce, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile ilgili olarak bugün medyaya servis edilen habere "Başkan Büyükgöz: Yenilikleri Gebze’mize Kazandırmayı Sürdüreceğiz" manşeti de atılmıştı..

Çok sayıda gazeteci arkadaşımız copy-paste yöntemi ile hazır haberi kopyalayıp, nokta virgülünü dahi değiştirmeden gazetelerinin haber sayfalarına yapıştırdılar. Biz ise aynen yapıştırmak yerine, "Büyükgöz Gebze'ye hangi yeni hizmeti kazandırmış" diye haberin ayrıntılarını okumayı yeğledik.. 

Haberde "Tarihi Eskihisar Kalesi Çevre düzenlemesi çalışmaları ve Şehirler Arası Terminalindeki yenileme ve düzenleme çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yenilikleri Gebze’mize kazandırmaya ve sırasıyla hizmete almaya devam edeceğiz” dedi" diye bir pargraf vardı..

Bu paragraftaki 'Gebze terminali' ibaresi ile hemen aklımıza geldi; Önceki belediye başkanı Adnan Köşker, Gebze'ye yeni ve büyük bir terminal yapmak için Gebze gişelerinin orada, İshakoğlu Beton fabrikasının karşısında 220 dönümlük hazine arazisini dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın imzası ile belediyeye kazandırmıştı. Köşker o alana, Gebze yeni ve modern bir terminal binası ile 200 tır aracının sığabileceği bir tır parkı yapılmasını da projelendirmişti..

31 Mart 2019'da göreve seçilen yeni belediye başkanı Zinnur Büyükgöz projesi hazır ve ihale aşamasındaki o projeyi iptal ettirdi. Hazine Bakanlığından alınan 220 dönümlük o alan, Gümrük Müdürlüğüne terkedildi. Gebzeliler ise konteynir bilet satış barakalarını andıran otobüs  yazıhanelerinden oluşan eskimiş terminale mahkum bırakıldılar..

Ve bugün o eski terminalin yanına eklenen üç beş yazıhanenin yapım çalışmalarını incelemeye giden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yenilikleri Gebze’mize kazandırmaya ve sırasıyla hizmete almaya devam edeceğiz” diye açıklama yapıyor..

Şaka gibi bir açıklama..
Eski terminal binasına eklenen üç beş yazıhanenin nesi yenilik Bay Başkan?

Ama yine de hakkınızı yemeyelim çünkü koca dört yılda Gebze Belediyesinin Güzide lokanta sayısını arttırarak ikiden dörde çıkardınız..

Bakın o belediye haberinin devamında daha neler var;

OTOGAR A’DAN Z’YE YENİLENİYOR

Gebze Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki çalışmaları inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  “Terminalimizi A’dan Z’ye her yönüyle revizyona tabi tuttuk. Son derece modern bir kullanım şekline dönüştüreceğiz. Çalışmalar kapsamında araçların indi bindi alanları kapatacağız. Yeni mescitler, lavabolar ve yeni ofis ilaveleri ile halkımıza hizmet vereceğiz.

Çalışmalar çok yakın bir zamanda tamamlanmış olacak ve değerli hemşerilerimiz de yolculuklarını konforlu şekilde buradan gerçekleştirmiş olacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kadir
(31.08.2023 17:35 - #974)
bravo kaleminize sağlık sn yucak
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.