GEBZE'YE İKİ YENİ MEZUN DOKTOR GÖNDERDİLER

Sağlık 02.10.2023 - 14:49, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:49
 

GEBZE'YE İKİ YENİ MEZUN DOKTOR GÖNDERDİLER

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de İlçe Sağlık Müdürlüğünün doktor kadrosuna iki yeni mezun doktor daha dahil oldu.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu bu güzel haberi sosyal medyadan "Bugün Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde, yeni mezun 2 Gebze’li meslektaşım göreve başladılar. Dr.Furkan Seha Yıldırım ve Dr.Melis Atalay’a yeni görevlerinde başarılar diliyor, Gebze’mize Sağlık alanında güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de İlçe Sağlık Müdürlüğünün doktor kadrosuna iki yeni mezun doktor daha dahil oldu..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu bu güzel haberi sosyal medyadan "Bugün Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde, yeni mezun 2 Gebze’li meslektaşım göreve başladılar. Dr.Furkan Seha Yıldırım ve Dr.Melis Atalay’a yeni görevlerinde başarılar diliyor, Gebze’mize Sağlık alanında güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.