Gebzespor ve Gölcükspor'da 3.Lig’e çıkma umudu!

Spor 28.04.2023 - 15:38, Güncelleme: 28.04.2023 - 15:38
 

Gebzespor ve Gölcükspor'da 3.Lig’e çıkma umudu!

KOCAELİ HABERİ
BAL gruplarını 2. bitiren takımların da, Gençlik ve Spor Bakanının da desteği ile TFF tarafından 3.lige alınacağı haberinden sonra Gebze Spor ve Gölcük Spor’un 3.lige alınacağı haberi ilçelerde büyük heyecan oluşturdu.. Geride bıraktığımız sezon Bölgesel Amatör Lig’de gruplarında ligi 2’nci sırada tamamlayan Gebzespor ve Gölcükspor'un 3.Lig’e çıkma umudu doğdu... Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın girişimleri sonucunda, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın, liglerini 2’nci sırada tamamlayan takımların 3.Lig’e alınmasının adaletli bir karar olacağını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na iletmesi sonucunda, konunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulduğu öğrenildi. Yaşanan flaş gelişme sonrasında, ilimizi BAL’da temsil eden lig ikincileri Gebzespor ve Gölcükspor, Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan müjdeli haberi beklemeye geçti. 
KOCAELİ HABERİ

BAL gruplarını 2. bitiren takımların da, Gençlik ve Spor Bakanının da desteği ile TFF tarafından 3.lige alınacağı haberinden sonra Gebze Spor ve Gölcük Spor’un 3.lige alınacağı haberi ilçelerde büyük heyecan oluşturdu..

Geride bıraktığımız sezon Bölgesel Amatör Lig’de gruplarında ligi 2’nci sırada tamamlayan Gebzespor ve Gölcükspor'un 3.Lig’e çıkma umudu doğdu...

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın girişimleri sonucunda, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın, liglerini 2’nci sırada tamamlayan takımların 3.Lig’e alınmasının adaletli bir karar olacağını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na iletmesi sonucunda, konunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulduğu öğrenildi. Yaşanan flaş gelişme sonrasında, ilimizi BAL’da temsil eden lig ikincileri Gebzespor ve Gölcükspor, Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan müjdeli haberi beklemeye geçti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.