GEBZESPOR ŞAMPİYONLUĞA VEDA ETTİ

Spor 16.04.2023 - 17:52, Güncelleme: 16.04.2023 - 18:03
 

GEBZESPOR ŞAMPİYONLUĞA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor Bölgesel Amatör Ligi şampiyonu olmak için gittiği İnegeöl Kafkasspor maçında ev sahibi takıma 1-0 yenilince şampiyon olamadı.. Başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Hasan Soba, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Gebzespor başkanı Resul Tat ve çok sayıda Gebzespor taraftarı deplasmana giderek takımlarına destek verirken, alınan bu mağlubiyet ile bu sende şampiyon olamayan Gebzespor, Gebze Bölgesinde ve taraftarları arasında büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu..    Gebzespor ve İnegöl Kafkas Gençlikspor ligin son son haftasında Bursa’da karşı karşıya geldi. Veysel Karani Sahası’nda  saat 15.00’te başlayan maçta Gebzespor rakibin penaltı golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve TFF 3. Lig’e çıkmak için Play-Off şansını yakalayamadı. İnegöl Kafkas Gençlikspor’da 79' dakikada penaltıyı kazanan Hakan Öztürk yine kendi kullandığı penaltı vuruşunda topu ağlara gönderdi ve takımını Play-Off’a taşıdı. İnegöl Kafkas Gençlikspor’da 83. dakikada Furkan Taşdemir kırmızı kart ile oyundan atıldı. Ligin son maçında İnegöl Kafkas Gençlikspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Gebzespor 61 puanda kalırken İnegöl Kafkas Gençlikspor puanını 65’e yükselterek TFF 3. Lig için Play-Off oynamaya hak kazandı.
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor Bölgesel Amatör Ligi şampiyonu olmak için gittiği İnegeöl Kafkasspor maçında ev sahibi takıma 1-0 yenilince şampiyon olamadı..

Başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli milletvekili adayı Hasan Soba, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Gebzespor başkanı Resul Tat ve çok sayıda Gebzespor taraftarı deplasmana giderek takımlarına destek verirken, alınan bu mağlubiyet ile bu sende şampiyon olamayan Gebzespor, Gebze Bölgesinde ve taraftarları arasında büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu..   

Gebzespor ve İnegöl Kafkas Gençlikspor ligin son son haftasında Bursa’da karşı karşıya geldi. Veysel Karani Sahası’nda  saat 15.00’te başlayan maçta Gebzespor rakibin penaltı golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve TFF 3. Lig’e çıkmak için Play-Off şansını yakalayamadı. İnegöl Kafkas Gençlikspor’da 79' dakikada penaltıyı kazanan Hakan Öztürk yine kendi kullandığı penaltı vuruşunda topu ağlara gönderdi ve takımını Play-Off’a taşıdı. İnegöl Kafkas Gençlikspor’da 83. dakikada Furkan Taşdemir kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Ligin son maçında İnegöl Kafkas Gençlikspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Gebzespor 61 puanda kalırken İnegöl Kafkas Gençlikspor puanını 65’e yükselterek TFF 3. Lig için Play-Off oynamaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.