GEBZE'NİN TARİHİ LİSESİNDE YIKIM BAŞLADI

İlçeler 25.04.2023 - 10:52, Güncelleme: 25.04.2023 - 11:03
 

GEBZE'NİN TARİHİ LİSESİNDE YIKIM BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
1975 yılında Gebze Endüstri Meslek Lisesi adıyla eğitim ve öğretim faaliyetine başlayan ve sonradan adı Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değişen lise olası bir depremde risk taşıdığı için duvalrlarının yıkılarak yeniden güçlenedirme yapılması kapsamına alındı. . Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-23 eğitim ve öğretim yılını Gebze Adliyesi yakınında ki yeni binada devam ederken, binanın duvarlarında yıkım çalışması başladı. Edindiğimiz bilgilere göre Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kolonların yeniden güçlendirilmesi çalışmasının yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

1975 yılında Gebze Endüstri Meslek Lisesi adıyla eğitim ve öğretim faaliyetine başlayan ve sonradan adı Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değişen lise olası bir depremde risk taşıdığı için duvalrlarının yıkılarak yeniden güçlenedirme yapılması kapsamına alındı. .

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-23 eğitim ve öğretim yılını Gebze Adliyesi yakınında ki yeni binada devam ederken, binanın duvarlarında yıkım çalışması başladı. Edindiğimiz bilgilere göre Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin kolonların yeniden güçlendirilmesi çalışmasının yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.