GEBZE'NİN GENÇ İŞ İNSANLARINDAN SİYASET ÜSTÜ BULUŞMA

İlçeler 04.05.2023 - 11:42, Güncelleme: 04.05.2023 - 11:42
 

GEBZE'NİN GENÇ İŞ İNSANLARINDAN SİYASET ÜSTÜ BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türkiye 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine kilitliyken, Gebze genç iş insanları siyaset üstü bir buluşma gerçekleştirdi.. Aralarında CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ve Ak Parti Gebze önceki dönem ilç yönetim kurulu üyesi Gökhan Altıntaş'ın da olduğu bir grup Gebzeli genç iş insanı, Gebze Ticaret Odası önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ercan Altınkaya'nın ofsinde bir araya geldiler.. Aralaraında çok sayıda Gebze Ticaret Odasının geçmiş dönem meclis üyesinin yer aldığı bu arkadaş grubunun buluşması, Gebze kulislerinde "Nail Çiler'in, GTO Başkanlığından ayrılarak siyasete atılması sonrasında GTO'da oluşan boşluk için, şimdiden mi start vererek, GTO 2026 kongresine hazırlık yapıyorlar" şeklinde merak uyandırdı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türkiye 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine kilitliyken, Gebze genç iş insanları siyaset üstü bir buluşma gerçekleştirdi..

Aralarında CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ve Ak Parti Gebze önceki dönem ilç yönetim kurulu üyesi Gökhan Altıntaş'ın da olduğu bir grup Gebzeli genç iş insanı, Gebze Ticaret Odası önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ercan Altınkaya'nın ofsinde bir araya geldiler..

Aralaraında çok sayıda Gebze Ticaret Odasının geçmiş dönem meclis üyesinin yer aldığı bu arkadaş grubunun buluşması, Gebze kulislerinde "Nail Çiler'in, GTO Başkanlığından ayrılarak siyasete atılması sonrasında GTO'da oluşan boşluk için, şimdiden mi start vererek, GTO 2026 kongresine hazırlık yapıyorlar" şeklinde merak uyandırdı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.