GEBZELİLERE BİR ACI HABER!

Yaşam 21.02.2023 - 11:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 11:01
 

GEBZELİLERE BİR ACI HABER!

KOCAELİ HABERİ
Gebze Jandarma komutanlığında uzun süre görev yaptıktan sonra Hatay İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Astsubay Mehmet Akif Cihan, Kahramanmaraş depreminde eşi ve üç çocuğuyla birlikte depremde yaşamlarını yitirdiler.. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bu acı haberi "Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı’ında uzun süre görev yaparak ardından Bingöl ve son olarak Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli olan J.Asb.Mehmet Akif Cihan kardeşimizi eşi ve 3 evladıyla ailece bölgede meydana gelen depremde vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.Ailesine,sevenlerine ve dostlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah Rahmet Eylesin, Mekanları Cennet Olsun." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Jandarma komutanlığında uzun süre görev yaptıktan sonra Hatay İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Astsubay Mehmet Akif Cihan, Kahramanmaraş depreminde eşi ve üç çocuğuyla birlikte depremde yaşamlarını yitirdiler..

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bu acı haberi "Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı’ında uzun süre görev yaparak ardından Bingöl ve son olarak Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli olan J.Asb.Mehmet Akif Cihan kardeşimizi eşi ve 3 evladıyla ailece bölgede meydana gelen depremde vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.Ailesine,sevenlerine ve dostlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah Rahmet Eylesin, Mekanları Cennet Olsun." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.