GEBZELİLER ORADA DA BOY GÖSTERDİLER; Bayraktar ziyaret etti

Bilim-Teknoloji 03.09.2022 - 07:21, Güncelleme: 03.09.2022 - 07:36
 

GEBZELİLER ORADA DA BOY GÖSTERDİLER; Bayraktar ziyaret etti

KOCAELİ HABERİ
Kuruluşundan bugüne akademik eğitim ve öğrenim kaltesinin yanısıra yaptığı çalışmalar ve buluşları ile kısa sürede kendisine en tepe noktalarda yer edinen Gebze Teknik Üniversitesi, Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST fuarında da yerini ve yoğun ilgi aldı.. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı / Teknoloji Lideri (CTO), T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST SAMSUN'da  Gebze Teknik Üniversitesi standını ziyaret ederek, üniversitede üretilen İHA ve diğer yürütülen teknik çalışmalar hakkında bilgi aldı.. Sivil Havacilik Genel Müdürü Prof.Dr. Kemal Yüksek'de dün gittiği TEKNOFEST SAMSUN fuarında yaptığı incelemelerde, Gebze Teknik Üniversitesinin standını ziyaret ederek GTÜ'de imal edilen İHA'yı dikkatle inceleyerek teknik bilgi edindi...
KOCAELİ HABERİ

Kuruluşundan bugüne akademik eğitim ve öğrenim kaltesinin yanısıra yaptığı çalışmalar ve buluşları ile kısa sürede kendisine en tepe noktalarda yer edinen Gebze Teknik Üniversitesi, Samsun'da düzenlenen TEKNOFEST fuarında da yerini ve yoğun ilgi aldı..

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı / Teknoloji Lideri (CTO), T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST SAMSUN'da  Gebze Teknik Üniversitesi standını ziyaret ederek, üniversitede üretilen İHA ve diğer yürütülen teknik çalışmalar hakkında bilgi aldı..

Sivil Havacilik Genel Müdürü Prof.Dr. Kemal Yüksek'de dün gittiği TEKNOFEST SAMSUN fuarında yaptığı incelemelerde, Gebze Teknik Üniversitesinin standını ziyaret ederek GTÜ'de imal edilen İHA'yı dikkatle inceleyerek teknik bilgi edindi...
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.