GEBZELİ VALİ GÖKMEN ÇİÇEK BUGÜN GEBZE'YE GELİYOR

Magazin - Cemiyet 12.08.2022 - 06:40, Güncelleme: 12.08.2022 - 06:40
 

GEBZELİ VALİ GÖKMEN ÇİÇEK BUGÜN GEBZE'YE GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
"Gebzeli Vali" olarak da tanınan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, amcası Korkmaz Çiçek'in kızı Feyza Çiçek'in düğün cemiyetine katılım sağlamak için Gebze'ye geliyor.. Gebze'nin tanınmış iş insanlarından birsi olan Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Korkmaz Çiçek'in hukukçu kızı Feyza Çiçek, okuldan arkadaşı Ali Buhudma ile yaşamlarını birleştiriyor. Genç çiftin düğün Cemiyeti bu akşam Darıca Elit Otelde gerçekleşirken, başta Kocaeli ve Gebze Bölgesi iş, siyaset ve bürokrasi camiası olmak üzere çok sayıda davetlinin Çiçek ve Buhudma ailesini bu mutlu günlerine katılım sağlaması bekleniyor..  
KOCAELİ HABERİ

"Gebzeli Vali" olarak da tanınan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, amcası Korkmaz Çiçek'in kızı Feyza Çiçek'in düğün cemiyetine katılım sağlamak için Gebze'ye geliyor..

Gebze'nin tanınmış iş insanlarından birsi olan Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Korkmaz Çiçek'in hukukçu kızı Feyza Çiçek, okuldan arkadaşı Ali Buhudma ile yaşamlarını birleştiriyor.

Genç çiftin düğün Cemiyeti bu akşam Darıca Elit Otelde gerçekleşirken, başta Kocaeli ve Gebze Bölgesi iş, siyaset ve bürokrasi camiası olmak üzere çok sayıda davetlinin Çiçek ve Buhudma ailesini bu mutlu günlerine katılım sağlaması bekleniyor..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.