GEBZELİ SAVCI ŞAHİN AYDIN EVLENDİ

Magazin - Cemiyet 03.09.2022 - 22:37, Güncelleme: 04.09.2022 - 10:32
 

GEBZELİ SAVCI ŞAHİN AYDIN EVLENDİ

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Anadolu Adliyesi Savcısı Şahin Aydın ile Gebze'nin tanınmış iş insanlarından Turan Tatar'ın güzel kızı Merve Tatar bu akşam Çayırova'da Ada düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdiler.. Gebze'nin yetiştirdiği bürokratlardan birisi olan Savcı şahin Aydın ile Merve Tatar'ın nikah akitlerini Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik kıyarken, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ile Gebze Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Mehmet Dinç'de nikah akitlerine şahitlik ettiler.. Gebze ve İstanbul'dan çok sayıda davetli bu düğüne katılım sağlayarak Şahin ve Merve çiftinin mutluluklarını paylaştılar..
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Anadolu Adliyesi Savcısı Şahin Aydın ile Gebze'nin tanınmış iş insanlarından Turan Tatar'ın güzel kızı Merve Tatar bu akşam Çayırova'da Ada düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdiler..

Gebze'nin yetiştirdiği bürokratlardan birisi olan Savcı şahin Aydın ile Merve Tatar'ın nikah akitlerini Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik kıyarken, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ile Gebze Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner ve Mehmet Dinç'de nikah akitlerine şahitlik ettiler..

Gebze ve İstanbul'dan çok sayıda davetli bu düğüne katılım sağlayarak Şahin ve Merve çiftinin mutluluklarını paylaştılar..

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.