Gebzeli Rover Takımı ABD Rover Challenge finallerinde

Bilim-Teknoloji 18.04.2023 - 21:06, Güncelleme: 18.04.2023 - 21:06
 

Gebzeli Rover Takımı ABD Rover Challenge finallerinde

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesi Rover Takımı, ABD Rover Challenge finallerine katılma hakkı kazandı.. Gebze Teknik Üniversitesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "GTÜ Rover Takımı, Adventure v2 aracı ile Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak olan 2023 University Rover Challenge finallerine katılmaya hak kazandı. Yarışmada ülkemizi ve GTÜ'yü temsil edecek olan takımımıza başarılar diliyoruz." bilgsini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesi Rover Takımı, ABD Rover Challenge finallerine katılma hakkı kazandı..

Gebze Teknik Üniversitesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "GTÜ Rover Takımı, Adventure v2 aracı ile Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak olan 2023 University Rover Challenge finallerine katılmaya hak kazandı. Yarışmada ülkemizi ve GTÜ'yü temsil edecek olan takımımıza başarılar diliyoruz." bilgsini paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.