GEBZELİ ÖĞRENCİLERİN YARDIMLARI HIZ KESMİYOR

Eğitim-Kültür-Sanat 15.03.2023 - 13:32, Güncelleme: 15.03.2023 - 13:32
 

GEBZELİ ÖĞRENCİLERİN YARDIMLARI HIZ KESMİYOR

KOCAELİ HABERİ
Bu zamana kadar deprem bölgesine yapılan aynî ve nakdî yardımların yanında sanat eserlerinden oluşan yardım sergisi düzenleyen Çözüm Koleji öğrencileri bu defa yardım kermesi düzenledi. İki gün boyunca devam eden kermesin açılışında Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan da yer aldı. Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı ve Okul Müdürü Muharrem Çiftci birer konuşma yaparak kermesin hayırlı olmasını temenni ettiler.  Öğrencilerin büyük bir heyecan ve özveri ile hazırlanarak yürüttükleri kermes hedefine ulaşırken; kermese tüm öğrenci ve öğretmenler katılım sağladı. Çözüm Koleji velileri de bu anlamlı günde öğrencilerini yalnız bırakmadı.  Kermes programında görevli öğrencilerden Rüveyda Çakır, kermes programının hayır amaçlı olduğunu ve hedefine ulaştığını ifade ederken; kermesten sorumlu öğretmenlerden olan DKAB Öğretmeni Sümeyye Bayır Taşdemir; Çözüm öğrencilerinin duyarlılığından duyduğu memnuniyeti iletti. Okul Müdürü Muharrem Çiftci ise kermes programına katkı sağlayan tüm öğrenci, öğretmen, personel ve velilerine teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Bu zamana kadar deprem bölgesine yapılan aynî ve nakdî yardımların yanında sanat eserlerinden oluşan yardım sergisi düzenleyen Çözüm Koleji öğrencileri bu defa yardım kermesi düzenledi.

İki gün boyunca devam eden kermesin açılışında Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan da yer aldı. Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı ve Okul Müdürü Muharrem Çiftci birer konuşma yaparak kermesin hayırlı olmasını temenni ettiler. 

Öğrencilerin büyük bir heyecan ve özveri ile hazırlanarak yürüttükleri kermes hedefine ulaşırken; kermese tüm öğrenci ve öğretmenler katılım sağladı. Çözüm Koleji velileri de bu anlamlı günde öğrencilerini yalnız bırakmadı. 

Kermes programında görevli öğrencilerden Rüveyda Çakır, kermes programının hayır amaçlı olduğunu ve hedefine ulaştığını ifade ederken; kermesten sorumlu öğretmenlerden olan DKAB Öğretmeni Sümeyye Bayır Taşdemir; Çözüm öğrencilerinin duyarlılığından duyduğu memnuniyeti iletti. Okul Müdürü Muharrem Çiftci ise kermes programına katkı sağlayan tüm öğrenci, öğretmen, personel ve velilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.