GEBZELİ İŞ İNSANI SELÇUK YÜCEL YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 28.02.2023 - 09:38, Güncelleme: 28.02.2023 - 09:38
 

GEBZELİ İŞ İNSANI SELÇUK YÜCEL YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Vestel Teknik Servislerinin sahibi, Darıca Sanayici ve İş insanları Derneği üyelerinden Selçuk Yücel (57) geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamnı yitirdi. Gebze Belediyesi emekli memuresi Sevil Zaman'ın abisi ve Adil Zaman'ın kayınbiraderi Selçuk Yücel'in cenazesi 28.02.2023 Salı günü (Bugün) öğle namazına mütaakip Darıca merkez camiinde kılınacak cenaze namazıyla Balçık mezarlığına defnedilecektir . Merhum Selçuk Yücel’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine Allah’tan sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Vestel Teknik Servislerinin sahibi, Darıca Sanayici ve İş insanları Derneği üyelerinden Selçuk Yücel (57) geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamnı yitirdi.

Gebze Belediyesi emekli memuresi Sevil Zaman'ın abisi ve Adil Zaman'ın kayınbiraderi Selçuk Yücel'in cenazesi 28.02.2023 Salı günü (Bugün) öğle namazına mütaakip Darıca merkez camiinde kılınacak cenaze namazıyla Balçık mezarlığına defnedilecektir .

Merhum Selçuk Yücel’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine Allah’tan sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.