GEBZELİ ATLETLER ATATÜRK İÇİN KOŞTU

Güncel 19.05.2023 - 11:12, Güncelleme: 19.05.2023 - 11:12
 

GEBZELİ ATLETLER ATATÜRK İÇİN KOŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli koşucular bu sabahki koşularını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ellerindeki büyük Türk bayrağı ile yaptılar.. Gebze Eskihisar sahilinden Darıca sahilindeki Atatürk büstünün önüne kadar koşan Gebzeli atletler, Atatürk'ün önünde ellerindeki bayrak ile fotoğraf çektirmeyi unutmadılar. Gebzeli koşucuların öncülerinden Bilal Dülger o anları sosyal medyadan şu mesaj eşliğinde paylaştı; "Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir." Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bu şartlar altında Bandırma Vapuru ile Samsun'a ayak basan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş savaşının meşalesini yakmış ve bu kutlu mücadelenin önderi olmuştur. Gençlerimize bu mücadeleyi, vatan ve bayrak sevgisini unutturmamak adına 19 Mayısları coşkulu bir şekilde kutlamak gerekir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milli mücadelede can veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor aziz hatıraları önünde saygı ve minnetle eğiliyorum.. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlu olsun."
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli koşucular bu sabahki koşularını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ellerindeki büyük Türk bayrağı ile yaptılar..

Gebze Eskihisar sahilinden Darıca sahilindeki Atatürk büstünün önüne kadar koşan Gebzeli atletler, Atatürk'ün önünde ellerindeki bayrak ile fotoğraf çektirmeyi unutmadılar.

Gebzeli koşucuların öncülerinden Bilal Dülger o anları sosyal medyadan şu mesaj eşliğinde paylaştı;

"Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Bu şartlar altında Bandırma Vapuru ile Samsun'a ayak basan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş savaşının meşalesini yakmış ve bu kutlu mücadelenin önderi olmuştur.
Gençlerimize bu mücadeleyi, vatan ve bayrak sevgisini unutturmamak adına 19 Mayısları coşkulu bir şekilde kutlamak gerekir.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milli mücadelede can veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor aziz hatıraları önünde saygı ve minnetle eğiliyorum..
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.