GEBZELİ ARDA ÜNVER'İN 7. AVRUPA FİZİK OLİMPİYATINDA BÜYÜK BAŞARISI

Eğitim-Kültür-Sanat 03.07.2023 - 16:41, Güncelleme: 03.07.2023 - 16:41
 

GEBZELİ ARDA ÜNVER'İN 7. AVRUPA FİZİK OLİMPİYATINDA BÜYÜK BAŞARISI

KOCAELİ HABERİ
TÜBİTAK BİDEB bünyesinde yürütülen “2202 Bilim Olimpiyatları” kapsamında Almanya’nın Hannover şehrinde 38 ülkeden 181 öğrencinin katılımıyla 16-20 Haziran 2023 tarihlerinde yüz yüze olarak 7’ncisi düzenlenen Avrupa Fizik Olimpiyatı’nda, Gebze Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Arda Ünver, Gümüş Madalya kazanarak ülkemizi temsil etti. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yayınladığı measjda "7. Avrupa Fizik Olimpiyatı’nda ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencimizi Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak tebrik ediyoruz; öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

TÜBİTAK BİDEB bünyesinde yürütülen “2202 Bilim Olimpiyatları” kapsamında Almanya’nın Hannover şehrinde 38 ülkeden 181 öğrencinin katılımıyla 16-20 Haziran 2023 tarihlerinde yüz yüze olarak 7’ncisi düzenlenen Avrupa Fizik Olimpiyatı’nda, Gebze Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Arda Ünver, Gümüş Madalya kazanarak ülkemizi temsil etti.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yayınladığı measjda "7. Avrupa Fizik Olimpiyatı’nda ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencimizi Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak tebrik ediyoruz; öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.