GEBZELİ ANNE ADAYLARINDAN KALP İŞARETİ

Güncel 29.04.2023 - 06:27, Güncelleme: 29.04.2023 - 06:27
 

GEBZELİ ANNE ADAYLARINDAN KALP İŞARETİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün 2020 yılında uygulamay soktuğu "Gebze sınıfları"nda anne adaylarına eğitim verilmeye devam ediyor.. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından KETEM Hizmet binasında, ücretsiz olarak verilen eğitimler neticesinde tüm anne adaylarına gebelik, doğum öncesi ve doğum sonrası bebek bakımı konularında doğru bilgilendirmeler yapılmakta olup anne sütü ve emzirme konularında eğitimleri verilmeye devam ediyor.. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü bu program kapsamında dün "Gebe Sınıfı Nisan Ayı Mezunları"nı anne adayları olarak yuvalarına gönderdi. Gebze anneler mezuniyet belgelerini aldıktan sonra objektiflere elleri ile yaptıkları kalp işareti ile poz verdiler.. .
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün 2020 yılında uygulamay soktuğu "Gebze sınıfları"nda anne adaylarına eğitim verilmeye devam ediyor..

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından KETEM Hizmet binasında, ücretsiz olarak verilen eğitimler neticesinde tüm anne adaylarına gebelik, doğum öncesi ve doğum sonrası bebek bakımı konularında doğru bilgilendirmeler yapılmakta olup anne sütü ve emzirme konularında eğitimleri verilmeye devam ediyor..

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü bu program kapsamında dün "Gebe Sınıfı Nisan Ayı Mezunları"nı anne adayları olarak yuvalarına gönderdi. Gebze anneler mezuniyet belgelerini aldıktan sonra objektiflere elleri ile yaptıkları kalp işareti ile poz verdiler..

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.