GEBZE'DEN DARICA'YA SAĞLIK KÖPRÜSÜ

Sağlık 05.07.2023 - 16:09, Güncelleme: 05.07.2023 - 16:09
 

GEBZE'DEN DARICA'YA SAĞLIK KÖPRÜSÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze ve Darıca her ne kadar ayrı ayrı iki ilçede olsa başta Adliye ve Vergi dairesi olmak üzere bir çok kamu kurumundan ortaklaşa hizmet almaya devam ediyorlar. İki ilçenin ortak hizmet aldığı kurumlar arasında Devlet Hastaneleri de yer alıyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Fraabi Araştırma Hastanesi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'na hizmet vermeye devam ediyor.  Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu bugün Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İlyas Sarı ve Hastane Müdürü Erol Karahan’la birlikte Darıca'ya giderek, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç.Dr. Arif Emre'ye "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.. Gebzeli sağlık sorumluları, Dr. Arif Emre'ye yeni görevinde başarılar diledikten sonra iki ilçenin sağlık sorunları konusunda da bir ön istişarede bulundular.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze ve Darıca her ne kadar ayrı ayrı iki ilçede olsa başta Adliye ve Vergi dairesi olmak üzere bir çok kamu kurumundan ortaklaşa hizmet almaya devam ediyorlar. İki ilçenin ortak hizmet aldığı kurumlar arasında Devlet Hastaneleri de yer alıyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Fraabi Araştırma Hastanesi Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'na hizmet vermeye devam ediyor. 

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu bugün Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İlyas Sarı ve Hastane Müdürü Erol Karahan’la birlikte Darıca'ya giderek, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç.Dr. Arif Emre'ye "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu..

Gebzeli sağlık sorumluları, Dr. Arif Emre'ye yeni görevinde başarılar diledikten sonra iki ilçenin sağlık sorunları konusunda da bir ön istişarede bulundular.. 
Bir 4 kişi ve televizyon görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.