Gebze'de öğrenciler 'Küçük Kara Balık' oyununu sergiledi

Eğitim-Kültür-Sanat 21.06.2023 - 08:54, Güncelleme: 21.06.2023 - 08:54
 

Gebze'de öğrenciler 'Küçük Kara Balık' oyununu sergiledi

KOCAELİ HABERİ
Gebze Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 'Drama Kursu', Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde 'Küçük Kara Balık' tiyatro oyununu sergiledi.  Sabah ve öğle 2 seans olarak Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu,  Atatürk İlkokulu, Eşrefbey İlkokulu ve Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu öğrencilerine sergilenen "Küçük Kara Balık" oyununu Drama Eğitmeni Cahit Canan yönetti. Drama Kursu, Atatürk İlkokulu, Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu, Eşrefbey İlkokulu, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu, Osmangazi Ortaokulu, Kocatepe Ortaokulu ve Era Koleji'nden öğrencilerin katılımı ile oluşturuldu. İki seans gösterilen oyunu öğrencilerinin yanı sıra öğretmenler, idareciler ve veliler de izledi. Drama Eğitmeni Cahit Canan, "Sanatın insanın dünyasında ne kadar değerli olduğunu çocuklarımız yaşam pratikleri ile bize bir defa daha göstermiş oldu. Onlarla gurur duyuyordum. Bugün bir defa daha beni yanıltmadılar. Sizler de çocuklarınızla gurur duyun. Çok iyi çocuklar yetiştirmişsiniz, yolları aydınlık olsun, yaşamları sanatla dolsun" dedi.   "İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE HAYAL GÜCÜ ZORLANDI" Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde oyunu izleyen öğrenci velilerinden Süheyla Leyla Güner, "Cahit Canan ve çocuklarımız bu imkansızlıklar içerisinde hayal gücümüzü zorlayan bir ürün çıkardı ortaya, iyi ki varsınız. Cahit Hocamızın öğrencilerine ve bize kattıkları için minnettarız" dedi. Öğrenci velisi Duygu Yücel, "Çok güzel bir gün geçirdik, çocuklarımız ve bizler için çok güzel bir anı oldu. Herkesin emekleri için çok teşekkür ederiz" diye konuştu. "Çok kaliteli bir drama ve tiyatro eğitiminden geçtik" diyen veli Tuğçe Zeyrek Kara, "Son 6 aydır ilmek ilmek işleyen, idealistliğiyle tam bir idol olan Cahit Canan öğretmenimize çok teşekkür ederiz" dedi. Bir başka veli Meryem Mendi ise, "Kızımın bugün yaşadığı o heyecanı hiç bir şeye değişmem. Emeğiniz ve sabrınız için çok çok teşekkür ediyorum" dedi. Berna Kopuk ise, "Çocuklarımız çok şanslı. İyi ki Cahit Hocamla beraberiz, emeklerinize sağlık" ifadelerini kullandı.  Küçük Kara Balık oyununda yer alan oyuncuların isimleri ise şöyle: Bengü Güner, Asya Duru Yücel, Ayşe Feyza Erata, Zeynep Dinç, Duru Ada Yıldırım, Mila Ural, Ezo Burçin Akyüz, Irmak Dursun, Beril Ela Can, Cüneyt Mete Kara, Miray Demirci, M. Buğra İnan, Tusem Elif Mendi, Zeynep Elagöz, İpek Akbulut, Zümra Bayrak, Demir Ali Yıldırım, Gönül Zehra Kopuk, Gül Ünal. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 'Drama Kursu', Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde 'Küçük Kara Balık' tiyatro oyununu sergiledi. 

Sabah ve öğle 2 seans olarak Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu,  Atatürk İlkokulu, Eşrefbey İlkokulu ve Darıca Kemal Ali Gül İlkokulu öğrencilerine sergilenen "Küçük Kara Balık" oyununu Drama Eğitmeni Cahit Canan yönetti. Drama Kursu, Atatürk İlkokulu, Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu, Eşrefbey İlkokulu, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu, Osmangazi Ortaokulu, Kocatepe Ortaokulu ve Era Koleji'nden öğrencilerin katılımı ile oluşturuldu. İki seans gösterilen oyunu öğrencilerinin yanı sıra öğretmenler, idareciler ve veliler de izledi.

Drama Eğitmeni Cahit Canan, "Sanatın insanın dünyasında ne kadar değerli olduğunu çocuklarımız yaşam pratikleri ile bize bir defa daha göstermiş oldu. Onlarla gurur duyuyordum. Bugün bir defa daha beni yanıltmadılar. Sizler de çocuklarınızla gurur duyun. Çok iyi çocuklar yetiştirmişsiniz, yolları aydınlık olsun, yaşamları sanatla dolsun" dedi.  

"İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE HAYAL GÜCÜ ZORLANDI"
Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde oyunu izleyen öğrenci velilerinden Süheyla Leyla Güner, "Cahit Canan ve çocuklarımız bu imkansızlıklar içerisinde hayal gücümüzü zorlayan bir ürün çıkardı ortaya, iyi ki varsınız. Cahit Hocamızın öğrencilerine ve bize kattıkları için minnettarız" dedi. Öğrenci velisi Duygu Yücel, "Çok güzel bir gün geçirdik, çocuklarımız ve bizler için çok güzel bir anı oldu. Herkesin emekleri için çok teşekkür ederiz" diye konuştu. "Çok kaliteli bir drama ve tiyatro eğitiminden geçtik" diyen veli Tuğçe Zeyrek Kara, "Son 6 aydır ilmek ilmek işleyen, idealistliğiyle tam bir idol olan Cahit Canan öğretmenimize çok teşekkür ederiz" dedi. Bir başka veli Meryem Mendi ise, "Kızımın bugün yaşadığı o heyecanı hiç bir şeye değişmem. Emeğiniz ve sabrınız için çok çok teşekkür ediyorum" dedi. Berna Kopuk ise, "Çocuklarımız çok şanslı. İyi ki Cahit Hocamla beraberiz, emeklerinize sağlık" ifadelerini kullandı. 

Küçük Kara Balık oyununda yer alan oyuncuların isimleri ise şöyle: Bengü Güner, Asya Duru Yücel, Ayşe Feyza Erata, Zeynep Dinç, Duru Ada Yıldırım, Mila Ural, Ezo Burçin Akyüz, Irmak Dursun, Beril Ela Can, Cüneyt Mete Kara, Miray Demirci, M. Buğra İnan, Tusem Elif Mendi, Zeynep Elagöz, İpek Akbulut, Zümra Bayrak, Demir Ali Yıldırım, Gönül Zehra Kopuk, Gül Ünal. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.