GEBZE'DE OFF ROAD HEYECANI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İlçeler 28.05.2024 - 10:24, Güncelleme: 28.05.2024 - 10:24
 

GEBZE'DE OFF ROAD HEYECANI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze’de Off-Road Heyecanı Zamanı Gebze Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenecek olan, Off-Road Festivali için geri sayım başladı. Denizli Mahallesi’nde Denizli Göleti’nin eşsiz doğa manzarasının ev sahipliğinde düzenlenecek 2. Off-Road Festivali 1-2 Haziran tarihleri arasında nefes kesen heyecan dolu yarışlara ve mücadeleye sahne olacak. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, macera tutkunlarını ve tüm Gebzeli hemşerilerini; yüzlerce aracın ve onlarca takımın nefes kesen mücadelelerine sahne olacak Off-Road Festivali’ne davet etti. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze’de Off-Road Heyecanı Zamanı

Gebze Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenecek olan, Off-Road Festivali için geri sayım başladı. Denizli Mahallesi’nde Denizli Göleti’nin eşsiz doğa manzarasının ev sahipliğinde düzenlenecek 2. Off-Road Festivali 1-2 Haziran tarihleri arasında nefes kesen heyecan dolu yarışlara ve mücadeleye sahne olacak. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, macera tutkunlarını ve tüm Gebzeli hemşerilerini; yüzlerce aracın ve onlarca takımın nefes kesen mücadelelerine sahne olacak Off-Road Festivali’ne davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.