GEBZE'DE NARKOTİK OPERASYON

Asayiş 20.01.2023 - 10:36, Güncelleme: 20.01.2023 - 10:36
 

GEBZE'DE NARKOTİK OPERASYON

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan operasyonlar neticesinde, 18.01.2023 tarihinde Gebze ve Gölcük ilçelerinde 3 olayda toplam 9 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan operasyonlarda;  11 gram Metamfetamin, 3 gram Sentetik Kannabinoid,  13,15 gram Esrar, 1 adet Hassas Terazi,  Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 995 TL nakit para ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen 5 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilen F.Ç., F.C.I.,  M.T.,  H.T. ve Ş.Ç.   isimli 5 şüpheli şahıs tutuklandı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan operasyonlar neticesinde, 18.01.2023 tarihinde Gebze ve Gölcük ilçelerinde 3 olayda toplam 9 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan operasyonlarda; 

11 gram Metamfetamin,

3 gram Sentetik Kannabinoid, 

13,15 gram Esrar,

1 adet Hassas Terazi, 

Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 995 TL nakit para ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen 5 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilen F.Ç., F.C.I.,  M.T.,  H.T. ve Ş.Ç.   isimli 5 şüpheli şahıs tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.