Gebze’de ‘CEZA’ Zamanı!

Magazin - Cemiyet 20.07.2022 - 10:47, Güncelleme: 20.07.2022 - 10:47
 

Gebze’de ‘CEZA’ Zamanı!

kocaeli haberi
Gebze Belediyesi Yaz Konserleri, ‘Ceza’ konseriyle devam edecek. Gebzeli ‘Ceza’ hayranları, 24 Temmuz Pazar günü saat 21’de Mevlana Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenecek ücretsiz konserde buluşacak Gebze Belediyesi Yaz Konserleri ‘Ceza’ ile devam ediyor. Pop müziğin yetenekli ve genç ismi Bilal Sonses’in verdiği muhteşem konserle start alan Gebze Belediyesi Yaz Konserlerinde sıra ‘Ceza’ya geldi. Türk Rap müziğinin önemli ve başta gelen isimlerinden olan ‘Ceza’’nın hayranlarını Gebze’de buluşturacak konser 24 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de başlayacak. Profesyonel müzik kariyeri 1999 yılında yayınladığı "Yeraltı Operasyonu" isimli albümle başlayan ‘Ceza’, 2001 yılında çıkan "Anahtar" albümüyle büyük bir çıkış yakaladı. Burcu Güneş'le "Sahilden", Candan Erçetin'le "Şehir", Sezen Aksu'yla "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" ve Şinanay şarkılarında düet yapan ‘Ceza’;  2007 yılında MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "En İyi Türk Sanatçı" ödülünü de kazandı. Gebze Belediyesi Yaz Konserleri kapsamında ayrıca; 24 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de ‘Ceza’ konserinin yanı sıra,  6 Ağustos Cumartesi saat 21:00’de Ekin Uzunlar konseri (Beylikbağı Stadı) ve 13 Ağustos Cumartesi saat 21:00’de Haluk Levent konseri (Mevlana Kapalı Pazaryeri) düzenlenecek. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini, Mevlana Kapalı Pazar Yerinde düzenlenecek ve ücretsiz olacak ‘Ceza’ konserine davet etti.
kocaeli haberi

Gebze Belediyesi Yaz Konserleri, ‘Ceza’ konseriyle devam edecek. Gebzeli ‘Ceza’ hayranları, 24 Temmuz Pazar günü saat 21’de Mevlana Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenecek ücretsiz konserde buluşacak

Gebze Belediyesi Yaz Konserleri ‘Ceza’ ile devam ediyor. Pop müziğin yetenekli ve genç ismi Bilal Sonses’in verdiği muhteşem konserle start alan Gebze Belediyesi Yaz Konserlerinde sıra ‘Ceza’ya geldi. Türk Rap müziğinin önemli ve başta gelen isimlerinden olan ‘Ceza’’nın hayranlarını Gebze’de buluşturacak konser 24 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de başlayacak. Profesyonel müzik kariyeri 1999 yılında yayınladığı "Yeraltı Operasyonu" isimli albümle başlayan ‘Ceza’, 2001 yılında çıkan "Anahtar" albümüyle büyük bir çıkış yakaladı. Burcu Güneş'le "Sahilden", Candan Erçetin'le "Şehir", Sezen Aksu'yla "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" ve Şinanay şarkılarında düet yapan ‘Ceza’;  2007 yılında MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "En İyi Türk Sanatçı" ödülünü de kazandı. Gebze Belediyesi Yaz Konserleri kapsamında ayrıca; 24 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de ‘Ceza’ konserinin yanı sıra,  6 Ağustos Cumartesi saat 21:00’de Ekin Uzunlar konseri (Beylikbağı Stadı) ve 13 Ağustos Cumartesi saat 21:00’de Haluk Levent konseri (Mevlana Kapalı Pazaryeri) düzenlenecek. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini, Mevlana Kapalı Pazar Yerinde düzenlenecek ve ücretsiz olacak ‘Ceza’ konserine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.