GEBZE TİCARET ODASININ YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

İlçeler 06.04.2023 - 14:19, Güncelleme: 06.04.2023 - 14:19
 

GEBZE TİCARET ODASININ YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
GTO Başkanı Nail Çiler'in 14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için istifasından sonra GTO yönetimi kendi içinde yaptığı oylamada, başkan yardımcısı Abdurrahman Aslantaş'ı yeni GTO Başkanı olarak seçimişti.. Abdurrahman Aslantaş başkanlığında toplanan GTO Yönetim Kurulu toplantısında, mevcut başkan yardımcısı Kayhan Özler'in görevine devam etmesine yeni dönem için diğer başkan yardımcılığı görevine ise Mikdat Aydın'ın getirilmesien karar verildi..    
KOCAELİ HABERİ

GTO Başkanı Nail Çiler'in 14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP kocaeli Milletvekili aday adayı olmak için istifasından sonra GTO yönetimi kendi içinde yaptığı oylamada, başkan yardımcısı Abdurrahman Aslantaş'ı yeni GTO Başkanı olarak seçimişti..

Abdurrahman Aslantaş başkanlığında toplanan GTO Yönetim Kurulu toplantısında, mevcut başkan yardımcısı Kayhan Özler'in görevine devam etmesine yeni dönem için diğer başkan yardımcılığı görevine ise Mikdat Aydın'ın getirilmesien karar verildi..  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.