GEBZE TİCARET ODASI'NIN KONGREDE KİMİN BAŞKANLIĞINA DESTEK VERECEĞİ BELLİ OLDU

Güncel 29.05.2023 - 18:19, Güncelleme: 29.05.2023 - 18:19
 

GEBZE TİCARET ODASI'NIN KONGREDE KİMİN BAŞKANLIĞINA DESTEK VERECEĞİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin ve GTO TOBB Delegelerinden oluşan bir heyetle, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimlerinin yapılacağı 79. Genel Kurula katılmak üzere Ankara’ya gidecekler.  GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, TOBB'un mevcut başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na destek olacaklarını dile getirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi; "TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na her zaman olduğu gibi bu dönemde de Oda olarak desteklediğimizi, bundan sonra da kalıcı eserleri hep birlikte gerçekleştirerek, bölgemize ve ülkemize katmaya değer oluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve oluşacak yeni Yönetim Kurulu’na   şimdiden başarılar dilerim,  TOBB yeni dönem yönetimi, oda ve borsaların delegelerinin verdiği oylarla 31.05.2023 çarşamba günü belirlenmiş olacaktır"
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin ve GTO TOBB Delegelerinden oluşan bir heyetle, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimlerinin yapılacağı 79. Genel Kurula katılmak üzere Ankara’ya gidecekler. 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, TOBB'un mevcut başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na destek olacaklarını dile getirdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na her zaman olduğu gibi bu dönemde de Oda olarak desteklediğimizi, bundan sonra da kalıcı eserleri hep birlikte gerçekleştirerek, bölgemize ve ülkemize katmaya değer oluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve oluşacak yeni Yönetim Kurulu’na   şimdiden başarılar dilerim,  TOBB yeni dönem yönetimi, oda ve borsaların delegelerinin verdiği oylarla 31.05.2023 çarşamba günü belirlenmiş olacaktır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.