GEBZE TATLIKUYU'DA KORKUTAN YANGIN

Dünya 05.01.2023 - 01:07, Güncelleme: 05.01.2023 - 01:07
 

GEBZE TATLIKUYU'DA KORKUTAN YANGIN

KOCAELİ HABERİ
Gebze Tatlıkuyu mahallesi Körfez caddesi üzerinde oto yedek parça satışı ile iştigal eden bir işyerinde dün akşam çıkan yangın kısa sürede patlamalar ile büyürken, iş yerinin üst katındaki evlerde korkulu anlar yaşandı.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine Gebze ilçesi Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi üzerindeki işyerinde çıkan yangına  müdahale ederek kısa sürede söndürdüler. Yangından sonra iş yerinde geniş çaplı maddi hasarın oluştuğu öğrenildi. foto:kocaeli itfaiye.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Tatlıkuyu mahallesi Körfez caddesi üzerinde oto yedek parça satışı ile iştigal eden bir işyerinde dün akşam çıkan yangın kısa sürede patlamalar ile büyürken, iş yerinin üst katındaki evlerde korkulu anlar yaşandı..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangın ihbarı üzerine Gebze ilçesi Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi üzerindeki işyerinde çıkan yangına  müdahale ederek kısa sürede söndürdüler. Yangından sonra iş yerinde geniş çaplı maddi hasarın oluştuğu öğrenildi.
foto:kocaeli itfaiye.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.