GEBZE TATLIKUYU KÖPRÜSÜ TRAFİĞE KAPATILDI

İlçeler 13.05.2023 - 08:35, Güncelleme: 13.05.2023 - 08:35
 

GEBZE TATLIKUYU KÖPRÜSÜ TRAFİĞE KAPATILDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin Tatlıkuyu mahallesi ile Hacı Halil mahallesini birbirine bağlayan Tatlıkuyu köprüsü orta refüj düzenlemesi için dün gec trafiğe kapatıldı.. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürülüğü ile Parak Bahçeler Müdürlüğünün ortak çalışması ile Gebze'nin E5 altı ile E5 üstünü  birbirine bağlayan Tatlıkuyu köprüsünde orta refüj düzenlemesi yapıldı. Belediye ekiplerince dün gece saat 24:00'de trafiğe kapatılan Tatlıkuyu köprsündeki orta refüj çalışması sabaha saat 06:00'ya kadar devam etti. Çalışmanın tamamlnamasından sonra köprü sabah trafiğe açıldı.. .
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin Tatlıkuyu mahallesi ile Hacı Halil mahallesini birbirine bağlayan Tatlıkuyu köprüsü orta refüj düzenlemesi için dün gec trafiğe kapatıldı..

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürülüğü ile Parak Bahçeler Müdürlüğünün ortak çalışması ile Gebze'nin E5 altı ile E5 üstünü  birbirine bağlayan Tatlıkuyu köprüsünde orta refüj düzenlemesi yapıldı. Belediye ekiplerince dün gece saat 24:00'de trafiğe kapatılan Tatlıkuyu köprsündeki orta refüj çalışması sabaha saat 06:00'ya kadar devam etti. Çalışmanın tamamlnamasından sonra köprü sabah trafiğe açıldı..
Bir 1 kişi görseli olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.