Gebze Şile bağlantısında işlem tamam

İlçeler 11.06.2024 - 09:55, Güncelleme: 11.06.2024 - 09:55
 

Gebze Şile bağlantısında işlem tamam

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze Kargalı Mahallesi Kuruçeşme Caddesi’nin deforme olan 2,6 kilometre uzunluğundaki yolu yeniledi. Kargalı Mahallesi’nden Duraklı, Ahatlı, Atikler, Tepemanayır ve Şile’ye ulaşımın sağlandığı yolda asfalt serim çalışması tamamlandı.. Çalışma dahilinde 25 santim trimer kazısı ile eski asfaltı söken ekipler, 7 bin 400 ton plent miks temel tabakası serimi ile birlikte Kargalı Mahallesi Kuruçeşme Caddesi’ne 3 bin 500 ton binder ve 2 bin ton aşınma asfalt kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze Kargalı Mahallesi Kuruçeşme Caddesi’nin deforme olan 2,6 kilometre uzunluğundaki yolu yeniledi. Kargalı Mahallesi’nden Duraklı, Ahatlı, Atikler, Tepemanayır ve Şile’ye ulaşımın sağlandığı yolda asfalt serim çalışması tamamlandı..

Çalışma dahilinde 25 santim trimer kazısı ile eski asfaltı söken ekipler, 7 bin 400 ton plent miks temel tabakası serimi ile birlikte Kargalı Mahallesi Kuruçeşme Caddesi’ne 3 bin 500 ton binder ve 2 bin ton aşınma asfalt kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.