GEBZE SAĞLIK CAMİASININ ACI KAYBI

Yaşam 03.04.2024 - 16:50, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:50
 

GEBZE SAĞLIK CAMİASININ ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de ikamet eden ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde görevli radyoloji teknikeri Durdane Güleç hayatını kaybetti. Durdane Güleç'in vefat haberi sağlık camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Durdane Güleç'in vefatını, Gebze Fatih Devlet Hastanesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Personellerimizden Durdane Güleç hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadeleriyle  duyurdu.  Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhume Durdane Güleç'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de ikamet eden ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde görevli radyoloji teknikeri Durdane Güleç hayatını kaybetti. Durdane Güleç'in vefat haberi sağlık camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Durdane Güleç'in vefatını, Gebze Fatih Devlet Hastanesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Personellerimizden Durdane Güleç hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadeleriyle  duyurdu. 

Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhume Durdane Güleç'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.