GEBZE MİLLET CAMİİ DERNEK YÖNETİMİ GTO'YA GİTTİ

İlçeler 02.05.2023 - 15:45, Güncelleme: 02.05.2023 - 15:45
 

GEBZE MİLLET CAMİİ DERNEK YÖNETİMİ GTO'YA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Millet Bahçesi alanı içinde yapılacak olan Caminin Dernek Başkanı Yüksel Yaylak ve Dernek Üyeleri, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular... Gebze'de askeri kışladan boşalan arazi üzerinde inşası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak olan Gebze Millet bahçesi içinde yer alacak olan Camii için kurulan derneği başkanı Yüksle Yaylak ve aralarında Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan ve Refah Partisi Gebze Belediye Meclis üyesi İbrahim Çiçek'in de yer aldığı yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş kendilerine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Millet Bahçesi alanı içinde yapılacak olan Caminin Dernek Başkanı Yüksel Yaylak ve Dernek Üyeleri, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular...

Gebze'de askeri kışladan boşalan arazi üzerinde inşası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak olan Gebze Millet bahçesi içinde yer alacak olan Camii için kurulan derneği başkanı Yüksle Yaylak ve aralarında Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan ve Refah Partisi Gebze Belediye Meclis üyesi İbrahim Çiçek'in de yer aldığı yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş kendilerine teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.