GEBZE MİLLET BAHÇESİ SÖZ VERİLEN O TARİHE YETİŞECEK Mİ?

İlçeler 18.04.2023 - 05:44, Güncelleme: 18.04.2023 - 05:44
 

GEBZE MİLLET BAHÇESİ SÖZ VERİLEN O TARİHE YETİŞECEK Mİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'de askeri kışladan boşaltılan alanda yapımı devam eden "Gebze Millet bahçesi" için Gebze Belediyesi resmi sosyal medya sayfalarındanyapılan paylaşımda "Gebze'nin bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Gebze Millet Bahçesi. Söz Verdiğimiz Gibi. İşin Özü Aşkla Çalışmak" ifadeleri yer alıyordu.. Söz verilen tarih neydi? 29 Ekim 2023'de Gebzelilerin hizmetine açılacak.. Bugün 18 Nisan 2023.. Yani 6 ay sonra Gebzelilerin Millet Bahçelerinde gezmeleri gerekiyor.. Yoksa sözlerinde durmamış olacaklar.. İşte 19 Nisan 2022 tarihinde Belediyeden medyaya servis edilen o haber; Gebze Millet Bahçesi'nin yapımı planlanan alanı inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi verdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Gebze Millet Bahçesi alanını gezdi. Bakan Kurum, Gebzelilerin yeni yaşam merkezi olacak Millet Bahçesi'nin önümüzdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vatandaşın kullanımına açılmasını hedeflediklerini söyledi. BAKAN KURUM FİDAN DİKTİ İlk olarak proje hakkında bilgi alan Bakan Kurum, daha sonra katılımcılarla kütüğe isimliklerini çaktı ve Millet Bahçesi'nin ilk fidan dikimini gerçekleştirdi. Gebze Millet Bahçesinde inceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, "Burası TOKİ mülkiyetindeydi ancak Gebze'deki vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine, sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla Gebze'ye bir millet bahçesi kazandırma sözü vermiştik. Verdiğimiz bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Millet bahçemizin ihalesi daha önce gerçekleşmişti. Buradaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi. YÜKLENİCİ FİRMADAN 29 EKİM SÖZÜ Gebze Millet Bahçesi'nin 393 bin metrekare alan üzerinde faaliyet göstereceğini kaydeden Bakan Kurum, buradaki ilk etabın hizmete gireceği tarih noktasında ise yüklenici firmanın yetkilisinden söz alıp, "İnşallah yılsonuna kadar da firmadan aldığımız söz ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda buranın teslimini gerçekleştirmek ve vatandaşımızın hizmetine açmak istiyoruz. Biz tüm Türkiye genelinde 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi. GEBZE MİLLET BAHÇESİ'NDE NELER OLACAK? 393 bin metrekare alana yapılacak olan Gebze Millet Bahçesi'nde koşu yolları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları, millet kıraathanesi, doğal gölet, tematik bahçeler, kafeler ve pek çok sosyal donatı yer alacak. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'de askeri kışladan boşaltılan alanda yapımı devam eden "Gebze Millet bahçesi" için Gebze Belediyesi resmi sosyal medya sayfalarındanyapılan paylaşımda "Gebze'nin bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Gebze Millet Bahçesi. Söz Verdiğimiz Gibi. İşin Özü Aşkla Çalışmak" ifadeleri yer alıyordu..

Söz verilen tarih neydi?
29 Ekim 2023'de Gebzelilerin hizmetine açılacak..
Bugün 18 Nisan 2023..
Yani 6 ay sonra Gebzelilerin Millet Bahçelerinde gezmeleri gerekiyor..
Yoksa sözlerinde durmamış olacaklar..

İşte 19 Nisan 2022 tarihinde Belediyeden medyaya servis edilen o haber;

Gebze Millet Bahçesi'nin yapımı planlanan alanı inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum müjdeyi verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Gebze Millet Bahçesi alanını gezdi. Bakan Kurum, Gebzelilerin yeni yaşam merkezi olacak Millet Bahçesi'nin önümüzdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda vatandaşın kullanımına açılmasını hedeflediklerini söyledi.

BAKAN KURUM FİDAN DİKTİ

İlk olarak proje hakkında bilgi alan Bakan Kurum, daha sonra katılımcılarla kütüğe isimliklerini çaktı ve Millet Bahçesi'nin ilk fidan dikimini gerçekleştirdi. Gebze Millet Bahçesinde inceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, "Burası TOKİ mülkiyetindeydi ancak Gebze'deki vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine, sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla Gebze'ye bir millet bahçesi kazandırma sözü vermiştik. Verdiğimiz bu sözü yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Millet bahçemizin ihalesi daha önce gerçekleşmişti. Buradaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi.

YÜKLENİCİ FİRMADAN 29 EKİM SÖZÜ

Gebze Millet Bahçesi'nin 393 bin metrekare alan üzerinde faaliyet göstereceğini kaydeden Bakan Kurum, buradaki ilk etabın hizmete gireceği tarih noktasında ise yüklenici firmanın yetkilisinden söz alıp, "İnşallah yılsonuna kadar da firmadan aldığımız söz ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda buranın teslimini gerçekleştirmek ve vatandaşımızın hizmetine açmak istiyoruz. Biz tüm Türkiye genelinde 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

GEBZE MİLLET BAHÇESİ'NDE NELER OLACAK?

393 bin metrekare alana yapılacak olan Gebze Millet Bahçesi'nde koşu yolları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları, millet kıraathanesi, doğal gölet, tematik bahçeler, kafeler ve pek çok sosyal donatı yer alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.