GEBZE KENT MEYDANINDA AÇILIYOR

İlçeler 24.04.2023 - 09:30, Güncelleme: 24.04.2023 - 09:30
 

GEBZE KENT MEYDANINDA AÇILIYOR

KOCAELİ HABERİ
 Gebze Belediyesi Nisan aylarında gerçekleştirdiği gelenelsel Kitap Fuarını bu yıl da yine 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenliyor. Gebze Kitap Fuarı 100’den fazla yayın evinin yanı sıra çok sayıda yerel yazarın iştirakiyle gerçekleştirilecek.. Gebze Kitap Fuarı, Gebzeli kitap severlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Gebze Belediyesi Kitap Fuarı, önüümüzdeki günlerde açılacak ve 15 gün süre ile 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 100’den fazla yayın evinin yanı sıra yüzlerce yerel yazarın iştirakiyle gerçekleştirilecek Gebze Belediyesi Kitap Fuarı binlerce kitabı, Gebzeli kitap sevdalısı okur-yazarlarla buluşturacak. Alanında birçok seçkin yazar, edebiyat ve düşün insanının Gebze Kültür Merkezi salonunda vereceği konferanslarla taçlanacak Gebze Belediyesi Kitap Fuarı’nda ayrıca, yazarlar kitaplarını Gebzeliler için imzalayacak.
KOCAELİ HABERİ

 Gebze Belediyesi Nisan aylarında gerçekleştirdiği gelenelsel Kitap Fuarını bu yıl da yine 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenliyor. Gebze Kitap Fuarı 100’den fazla yayın evinin yanı sıra çok sayıda yerel yazarın iştirakiyle gerçekleştirilecek..

Gebze Kitap Fuarı, Gebzeli kitap severlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Gebze Belediyesi Kitap Fuarı, önüümüzdeki günlerde açılacak ve 15 gün süre ile 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

100’den fazla yayın evinin yanı sıra yüzlerce yerel yazarın iştirakiyle gerçekleştirilecek Gebze Belediyesi Kitap Fuarı binlerce kitabı, Gebzeli kitap sevdalısı okur-yazarlarla buluşturacak. Alanında birçok seçkin yazar, edebiyat ve düşün insanının Gebze Kültür Merkezi salonunda vereceği konferanslarla taçlanacak Gebze Belediyesi Kitap Fuarı’nda ayrıca, yazarlar kitaplarını Gebzeliler için imzalayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.