GEBZE KAYMAKAMI İLİM YAYMACILARA GİTTİ

İlçeler 06.09.2023 - 18:53, Güncelleme: 06.09.2023 - 18:53
 

GEBZE KAYMAKAMI İLİM YAYMACILARA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit bugün İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesine bir ziyaret gerçekleştirdi.. Kaymakam Özyiğiti, İlim Yayma Cemiyeti Gebze şube başkanı Av. Nizamettin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanırken, bu ziyaret sosyal medya sayfalarından "Gebze Kaymakamımız Sn. Mehmet Ali Özyiğit beyefendi şubemize iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Şube ve yurt çalışmalarımız hakkında kendileriyle istişarelerde bulunduk. Sn. Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." ifadeleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit bugün İlim Yayma Cemiyeti Gebze şübesine bir ziyaret gerçekleştirdi..

Kaymakam Özyiğiti, İlim Yayma Cemiyeti Gebze şube başkanı Av. Nizamettin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanırken, bu ziyaret sosyal medya sayfalarından "Gebze Kaymakamımız Sn. Mehmet Ali Özyiğit beyefendi şubemize iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Şube ve yurt çalışmalarımız hakkında kendileriyle istişarelerde bulunduk. Sn. Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." ifadeleri ile paylaşıldı..
Bir 8 kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.