Gebze Jandarma Komutanı Muhtar Ballı'ya gitti

İlçeler 23.04.2023 - 09:11, Güncelleme: 23.04.2023 - 09:11
 

Gebze Jandarma Komutanı Muhtar Ballı'ya gitti

KOCAELİ HABERİ
Gebze ilçe jandarma komutanı Muharrem Poyrazoğlu, Ramazan bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiği sorumluluk alanları altında bulunan köy muhtarlarına bayramlaşma ziyareti kapsamında, Mollafenari jandarma karakol komutanı Selim Kiraz ile birlikte Mollafenari muhtarı Mehmet Ballı'yı ziyaret ettiler.. Muhtar Mehmet Balli çok mutlu olduğu bu ziyaret için Jnadarma komutanlarına çok teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Gebze ilçe jandarma komutanı Muharrem Poyrazoğlu, Ramazan bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiği sorumluluk alanları altında bulunan köy muhtarlarına bayramlaşma ziyareti kapsamında, Mollafenari jandarma karakol komutanı Selim Kiraz ile birlikte Mollafenari muhtarı Mehmet Ballı'yı ziyaret ettiler..

Muhtar Mehmet Balli çok mutlu olduğu bu ziyaret için Jnadarma komutanlarına çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.