Gebze Eskihisar Feribot seferlerinde ''Lodos'' sıkıntısı

Güncel 25.11.2023 - 11:38, Güncelleme: 25.11.2023 - 11:51
 

Gebze Eskihisar Feribot seferlerinde ''Lodos'' sıkıntısı

KOCAELİ HABERİ
Meteorolojinin verilerine göre Kocaeli'de yarın için denizde kuvvetli ve tam fırtına beklendiği açıklandı ve "yaşanabilecek olan olumsuzluklara karşı tedbirli olun" uyarsında bulunuldu.. Gebze Eskihisar'da ise bugün denizde etkili olan Lodos nedeniyle, Feribot seferlerinde sıkıntı yaşanıyor ve her an feribot seferlerinin iptal edilmesi bekleniyor..   Öte yandan denizdeki fırtına beklentsinden dolayı, karşıya geçmek isteyen sürücülerin feribotu tercih etmemeleri de dikkatlerden kaçmadı..  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise olumsuz hava koşulları nedeniyle KBB'nin deniz seferleri iptal edildi. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Büyükşehir, bugün yapılacak olan seferlerin iptal edildiğini duyurmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Meteorolojinin verilerine göre Kocaeli'de yarın için denizde kuvvetli ve tam fırtına beklendiği açıklandı ve "yaşanabilecek olan olumsuzluklara karşı tedbirli olun" uyarsında bulunuldu..

Gebze Eskihisar'da ise bugün denizde etkili olan Lodos nedeniyle, Feribot seferlerinde sıkıntı yaşanıyor ve her an feribot seferlerinin iptal edilmesi bekleniyor..  

Öte yandan denizdeki fırtına beklentsinden dolayı, karşıya geçmek isteyen sürücülerin feribotu tercih etmemeleri de dikkatlerden kaçmadı..

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise olumsuz hava koşulları nedeniyle KBB'nin deniz seferleri iptal edildi. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Büyükşehir, bugün yapılacak olan seferlerin iptal edildiğini duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.