GEBZE BELEDİYESİNİN RESTAURANTI 4 AYDIR KAPALI

İlçeler 08.03.2024 - 09:54, Güncelleme: 08.03.2024 - 09:54
 

GEBZE BELEDİYESİNİN RESTAURANTI 4 AYDIR KAPALI

KOCAELİ HABERİ
19 Kasım 2023 Gebze Eskihisar’da yaşanan şiddetli fırtına sebebiyle Gebze belediyeye ait Güzide Et-Balık Restaurant sular altında kalmış ve restaurantın iç mekanında büyük maddi hasarlar meydana gelmişti. Gebze'de oldukça etkili olan ve gece boyunca devam eden şiddetli fırtına nedeniyle Eskihisar’da sahilde bulunan Gebze Belediyesi’ne ait Güzide Restaurant tamamen sular altında kaldı. Denizden taşan dalgaların retaurantın içini basması nedeniyle iç mekanda büyük maddi hasarlar oluştu ve sular altında kalan malzemeler bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, bir kısmı da çalışanlar tarafından dışarıya çıkarrılmıştı.. Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün hiç bir masraftan kaçmayarak inşa ettirdiği Güzide Retaurant fırtına felaketinden bir kaç ay önce aylarda hizmete açılmıştı. 19 Kasım 2023 tarihinde yaşanan fırtınada gördüğü hasardan dolayı kapalı olan restaurant tamamen boşaltılırken, yeniden açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.. 
KOCAELİ HABERİ

19 Kasım 2023 Gebze Eskihisar’da yaşanan şiddetli fırtına sebebiyle Gebze belediyeye ait Güzide Et-Balık Restaurant sular altında kalmış ve restaurantın iç mekanında büyük maddi hasarlar meydana gelmişti.

Gebze'de oldukça etkili olan ve gece boyunca devam eden şiddetli fırtına nedeniyle Eskihisar’da sahilde bulunan Gebze Belediyesi’ne ait Güzide Restaurant tamamen sular altında kaldı. Denizden taşan dalgaların retaurantın içini basması nedeniyle iç mekanda büyük maddi hasarlar oluştu ve sular altında kalan malzemeler bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, bir kısmı da çalışanlar tarafından dışarıya çıkarrılmıştı..

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün hiç bir masraftan kaçmayarak inşa ettirdiği Güzide Retaurant fırtına felaketinden bir kaç ay önce aylarda hizmete açılmıştı. 19 Kasım 2023 tarihinde yaşanan fırtınada gördüğü hasardan dolayı kapalı olan restaurant tamamen boşaltılırken, yeniden açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.