GEBZE BELEDİYESİ'NDEN ÖKSÜZLERE İFTAR

Yaşam 07.04.2023 - 13:25, Güncelleme: 07.04.2023 - 13:25
 

GEBZE BELEDİYESİ'NDEN ÖKSÜZLERE İFTAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; anneleri veyahut babaları ebediyete irtihal eden Gebzeli yetim ve öksüz çocukları aileleriyle birlikte iftarda ağırladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; anneleri veyahut babaları ebediyete irtihal eden Gebzeli yetim ve öksüz çocukları aileleriyle birlikte iftarda ağırladı. Yoğun ilgi gören iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, ilçe protokolü mensupları, çeşitli kurum ve STK temsilcileri katıldı. Programa katılan çocuklar ve yakınlarının masalarını tek tek dolaşan Başkan Büyükgöz, davetliler ile sohbet etti. Kuran tilaveti ile devam eden programda bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Böyle güzel bir akşamda iftarda buluştuk. Bayrama yaklaşıyoruz. Rabbimizden sağlık sıhhat ve huzur içerisinde ailemize dostlarımızla sevdiklerimizle bayram yaşamayı diliyoruz. Değişik neden ve sebeplerle kaybettiklerimiz oluyor. Biz biliyoruz ki emir büyük yerden takdir rabbimizden.  Nasıl dilerse öyle imtihan ediyor. Kayıplarımız için üzülüyoruz ancak biz biliyoruz ki rabbimizin hepimiz için tecelli ettiği bir saat var. Bir devridaim var. O yüzden hayat devam ediyor. Hayatı daima bir hüzün ortamına çeviremeyiz. Mücadele gerekir, gelecek nesillere ümit vadetmemiz gerekir. Bu akşam burada bir arada olduğumuz için rabbimize şükrediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından konuşma gerçekleştiren Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise, “Bugün yavrularına her türlü imkansızlığa rağmen dört elle sarılan ve tüm ihtiyaçlarını gidermek için her türlü çabayı gösteren ailelerimizi davet ettik. Bugün ki davetimizde ev sahipliği yapan değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler her türlü takdir ve beğenin üzerinde her şeyi hak eden velilersiniz. Sizler toplumumuzun öncüsü ailelersiniz. Bu çabanızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; anneleri veyahut babaları ebediyete irtihal eden Gebzeli yetim ve öksüz çocukları aileleriyle birlikte iftarda ağırladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; anneleri veyahut babaları ebediyete irtihal eden Gebzeli yetim ve öksüz çocukları aileleriyle birlikte iftarda ağırladı. Yoğun ilgi gören iftar programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, ilçe protokolü mensupları, çeşitli kurum ve STK temsilcileri katıldı. Programa katılan çocuklar ve yakınlarının masalarını tek tek dolaşan Başkan Büyükgöz, davetliler ile sohbet etti. Kuran tilaveti ile devam eden programda bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Böyle güzel bir akşamda iftarda buluştuk. Bayrama yaklaşıyoruz. Rabbimizden sağlık sıhhat ve huzur içerisinde ailemize dostlarımızla sevdiklerimizle bayram yaşamayı diliyoruz. Değişik neden ve sebeplerle kaybettiklerimiz oluyor. Biz biliyoruz ki emir büyük yerden takdir rabbimizden.  Nasıl dilerse öyle imtihan ediyor. Kayıplarımız için üzülüyoruz ancak biz biliyoruz ki rabbimizin hepimiz için tecelli ettiği bir saat var. Bir devridaim var. O yüzden hayat devam ediyor. Hayatı daima bir hüzün ortamına çeviremeyiz. Mücadele gerekir, gelecek nesillere ümit vadetmemiz gerekir. Bu akşam burada bir arada olduğumuz için rabbimize şükrediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından konuşma gerçekleştiren Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ise, “Bugün yavrularına her türlü imkansızlığa rağmen dört elle sarılan ve tüm ihtiyaçlarını gidermek için her türlü çabayı gösteren ailelerimizi davet ettik. Bugün ki davetimizde ev sahipliği yapan değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler her türlü takdir ve beğenin üzerinde her şeyi hak eden velilersiniz. Sizler toplumumuzun öncüsü ailelersiniz. Bu çabanızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.