GEBZE BELEDİYESİ O PROJENİN EN İYİ UYGULAYICISI OLDU

İlçeler 15.11.2023 - 12:37, Güncelleme: 15.11.2023 - 12:52
 

GEBZE BELEDİYESİ O PROJENİN EN İYİ UYGULAYICISI OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın kendi geliştirdiği, çok önem verip, yakından takipçisi ve izleyicisi olduğu "Sıfır Atık Projesi"ni uygulayan Belediyeler arasında Türkiye'nin en iyi uygulayıcı belediyesi oldu.. Gebze Belediyesi bu haberi sosyal medya sayfasından "0 Atık 1 Dünya Projemiz, Sıfır Atık Projesi’nin resmi web sitesinde en iyi uygulama örnekleri arasında gösterildi. Türkiye’nin sıfır atık kenti Gebze’ye de bu yakışır. Sıfır Atık Projesi Resmi Web Sitesi adresinden ulaşabilirsiniz" sözleri ile duyurdu. O siteye ulaşmak için tıklayınız; https://sifiratik.gov.tr/kutuphane/sifir-atik-iyi-uygulama-ornekleri?fbclid=IwAR2nDdcRPgXuDgy1Cyw8mg5TkhBW2Zuggg-fGrxKKCYGOj7mP2Cyt2btf3I#6000
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın kendi geliştirdiği, çok önem verip, yakından takipçisi ve izleyicisi olduğu "Sıfır Atık Projesi"ni uygulayan Belediyeler arasında Türkiye'nin en iyi uygulayıcı belediyesi oldu..

Gebze Belediyesi bu haberi sosyal medya sayfasından "0 Atık 1 Dünya Projemiz, Sıfır Atık Projesi’nin resmi web sitesinde en iyi uygulama örnekleri arasında gösterildi. Türkiye’nin sıfır atık kenti Gebze’ye de bu yakışır. Sıfır Atık Projesi Resmi Web Sitesi adresinden ulaşabilirsiniz" sözleri ile duyurdu.

O siteye ulaşmak için tıklayınız;
https://sifiratik.gov.tr/kutuphane/sifir-atik-iyi-uygulama-ornekleri?fbclid=IwAR2nDdcRPgXuDgy1Cyw8mg5TkhBW2Zuggg-fGrxKKCYGOj7mP2Cyt2btf3I#6000

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.