Gebze Belediyesi 6.7 milyon lirayı reklama gömecek!

İlçeler 26.04.2023 - 10:02, Güncelleme: 26.04.2023 - 10:02
 

Gebze Belediyesi 6.7 milyon lirayı reklama gömecek!

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi, 6 milyon 785 bin lira reklam ve hediyelik eşya almak için harcayacak.  "Bizim belediyelerin reklam sevdası bitmiyor… O belediye 6.7 milyon lirayı reklama gömecek!" manşeti il kocaelikoz'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı; Bizim belediyelerin reklam sevdası bitmiyor. Yapılan en küçük şeyin bile reklamı için çok ciddi paralar harcanıyor. Yaşanan ekonomik kriz, belediyelerin büyük borçlarına rağmen reklam sevdası devam ediyor. Bu belediyelerin biri de Gebze Belediyesi. Belediye, mart ayında matbuat ve çeşitli baskılı malzemeleri alımı için ihale düzledi. Çoğunluğu eşantiyon malzeme ve reklam mafişleri ile dolu ihale için 9 milyon 115 bin lira yaklaşık maliyet belirlendi. İhaleyi Yücel Kurt adlı kişi kazandı. İhale sonrası 20 Nisan günü sözleşme imzalandı. Reklam afişlerinden ışıklı tabelaya, karton çantadan bloknot kadar 31 kalem ürün alacak olan Gebze Belediyesi, bunun için 6 milyon 785 bin 750 lira ödeyecek.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi, 6 milyon 785 bin lira reklam ve hediyelik eşya almak için harcayacak. 

"Bizim belediyelerin reklam sevdası bitmiyor… O belediye 6.7 milyon lirayı reklama gömecek!" manşeti il kocaelikoz'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı;

Bizim belediyelerin reklam sevdası bitmiyor. Yapılan en küçük şeyin bile reklamı için çok ciddi paralar harcanıyor. Yaşanan ekonomik kriz, belediyelerin büyük borçlarına rağmen reklam sevdası devam ediyor.

Bu belediyelerin biri de Gebze Belediyesi. Belediye, mart ayında matbuat ve çeşitli baskılı malzemeleri alımı için ihale düzledi.

Çoğunluğu eşantiyon malzeme ve reklam mafişleri ile dolu ihale için 9 milyon 115 bin lira yaklaşık maliyet belirlendi. İhaleyi Yücel Kurt adlı kişi kazandı.

İhale sonrası 20 Nisan günü sözleşme imzalandı. Reklam afişlerinden ışıklı tabelaya, karton çantadan bloknot kadar 31 kalem ürün alacak olan Gebze Belediyesi, bunun için 6 milyon 785 bin 750 lira ödeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.