GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ BİR LOKANTA DAHA AÇIYOR

İlçeler 29.01.2024 - 19:37, Güncelleme: 29.01.2024 - 19:37
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ BİR LOKANTA DAHA AÇIYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi şirketi GÜZİD A.Ş. üzerinden, Güzide kafe-restaurant zinci halkasını genişletmeye devam ediyor. İkisi Gebze Kent meydanı, ikisi Eskihisar sahil, biri kamyoncular garajı ve biri de en son olarak Gebze Otogar'da olmak üzere toplamda altı olan Güzide restaurant sayısına, bir tane de Mevlana kapalı semte pazarı içinde inşasına başlan lokanta ekleniyor.. Gebze Pazarcılar Odası başkanı Hicaz Atsız, o çalışmayaı sosyal medyadan "Gebze Mevlana cuma pazarında mescit,cafe ve lokantanın yapımı başladı.Gebze belediyesi, Etüt Proje Müdürü sayın Şerif Canpolatve ekinine,  şahsım ve esnaf dostlarım adına teşekkür ederim." sözleri ile soyal medyadan paylaştı..   
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi şirketi GÜZİD A.Ş. üzerinden, Güzide kafe-restaurant zinci halkasını genişletmeye devam ediyor.

İkisi Gebze Kent meydanı, ikisi Eskihisar sahil, biri kamyoncular garajı ve biri de en son olarak Gebze Otogar'da olmak üzere toplamda altı olan Güzide restaurant sayısına, bir tane de Mevlana kapalı semte pazarı içinde inşasına başlan lokanta ekleniyor..

Gebze Pazarcılar Odası başkanı Hicaz Atsız, o çalışmayaı sosyal medyadan "Gebze Mevlana cuma pazarında mescit,cafe ve lokantanın yapımı başladı.Gebze belediyesi, Etüt Proje Müdürü sayın Şerif Canpolatve ekinine,  şahsım ve esnaf dostlarım adına teşekkür ederim." sözleri ile soyal medyadan paylaştı..

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.