Gebze Belediye başkan yardımcısı Baltacıoğlu'na hemşeri ziyareti

İlçeler 10.06.2024 - 12:39, Güncelleme: 10.06.2024 - 12:39
 

Gebze Belediye başkan yardımcısı Baltacıoğlu'na hemşeri ziyareti

KOCAELİ HABERİ
Gebze Trabzon Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit,  yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Trabzonlu hemşerileri Muharrem Baltacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Trabzon Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit, "Sayın Muharrem Baltacıoğlu'nun Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanması bizleri son derece mutlu etti. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Trabzon Derneği olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim," dedi. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Baltacıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Gebze Trabzon Derneği'nin değerli başkan ve üyelerini burada ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. Birlikte çalışarak Gebze'mize güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederim," şeklinde konuştu
KOCAELİ HABERİ

Gebze Trabzon Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit,  yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Trabzonlu hemşerileri Muharrem Baltacıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Trabzon Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit, "Sayın Muharrem Baltacıoğlu'nun Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanması bizleri son derece mutlu etti. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Trabzon Derneği olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim," dedi.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Baltacıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Gebze Trabzon Derneği'nin değerli başkan ve üyelerini burada ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. Birlikte çalışarak Gebze'mize güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederim," şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.