Gebze 1 Mayıs'ı için anlaşma sağlandı

Siyaset 28.04.2023 - 18:21, Güncelleme: 28.04.2023 - 18:22
 

Gebze 1 Mayıs'ı için anlaşma sağlandı

KOCAELİ HAB
Gebze 1 Mayıs'ı için Kent Meydanına izin vermeyen kaymakamlık, meydanın yanında bulunan Gölcüönü'ne izin verdi. 1 Mayıs geçen seneki alanda kutlanacak. Gebze Kaymakamlığı, Gebze Sendikalar Birliği'nin Gebze Kent Meydanı için bulunduğu miting başvurusuna verdiği cevapta, meydanın kaymakamlıkça belirlenen toplantı ve yürüyüş güzergahı dışında olduğunu bildirmişti. Tekrar bir başvuruda bulunan ve kaymakam ile görüşme yapan sendika temsilcileri, 1 Mayıs miting alanı için Gebze Kent Meydanının hemen yanı olan Gölcüönü Meydanında anlaştı. Geçen sene de aynı alanda 1 Mayıs'ı kutlayan Gebzeli işçi ve emekçiler, bu sene de aynı alanda olacak.  "TÜM GEBZELİ EMEKÇİLERİ 1 MAYIS'A DAVET EDİYORUZ" Gebze Sendikalar Birliği, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Gebze Sendikalar Birliği Kaymakamlık makamı ile yapılan toplantı sonucunda saat 15.00'te Gebze Trafo Meydanında toplanarak Gölcüönü Meydanında 1 Mayıs kutlamaları yapılması kararlaştırılmıştır. Tüm Gebze emekçileri ile halkını 1 Mayıs kutlamalarına davet ediyoruz."   
KOCAELİ HAB

Gebze 1 Mayıs'ı için Kent Meydanına izin vermeyen kaymakamlık, meydanın yanında bulunan Gölcüönü'ne izin verdi. 1 Mayıs geçen seneki alanda kutlanacak.

Gebze Kaymakamlığı, Gebze Sendikalar Birliği'nin Gebze Kent Meydanı için bulunduğu miting başvurusuna verdiği cevapta, meydanın kaymakamlıkça belirlenen toplantı ve yürüyüş güzergahı dışında olduğunu bildirmişti. Tekrar bir başvuruda bulunan ve kaymakam ile görüşme yapan sendika temsilcileri, 1 Mayıs miting alanı için Gebze Kent Meydanının hemen yanı olan Gölcüönü Meydanında anlaştı. Geçen sene de aynı alanda 1 Mayıs'ı kutlayan Gebzeli işçi ve emekçiler, bu sene de aynı alanda olacak. 

"TÜM GEBZELİ EMEKÇİLERİ 1 MAYIS'A DAVET EDİYORUZ"
Gebze Sendikalar Birliği, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Gebze Sendikalar Birliği Kaymakamlık makamı ile yapılan toplantı sonucunda saat 15.00'te Gebze Trafo Meydanında toplanarak Gölcüönü Meydanında 1 Mayıs kutlamaları yapılması kararlaştırılmıştır. Tüm Gebze emekçileri ile halkını 1 Mayıs kutlamalarına davet ediyoruz." 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.