GAZETECİ CAN İŞİAKTIR VEFAT ETTİ

Yaşam 15.02.2023 - 11:55, Güncelleme: 15.02.2023 - 12:18
 

GAZETECİ CAN İŞİAKTIR VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
İzmit'te uzun bir süre gazetecilik yapan Can İşiaktır(38) yaşamını yitirdi. Gazeteci Can İşiaktır bir süreden beri gördüğü enfeksiyon tedavisine karşı yaşam mücadelesini kaybetti. İlk olarak Kocaeli Gazetesi’nde meslek hayatına başlayan ve daha sonra kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesinde çalışan Can İşiaktır, uzun bir süredir de bir ajansın ortağı olarak meslek hayatına devam ediyordu. İki ay önce solunum şikayetiyle hastaneye kaldırılan İşiaktır, son süreçte entübe edilmesine rağmen solunum sıkıntısı yaşıyordu. Bu sabah fenalaşan Can, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Can İşiaktır’ın cenazesi 16 Şubat 2023 Perşembe günü toprağa verilecek. Merhuma Allah'tan rahmet kedrli ailesine başsağlığı diliyoruz.  
KOCAELİ HABERİ

İzmit'te uzun bir süre gazetecilik yapan Can İşiaktır(38) yaşamını yitirdi.

Gazeteci Can İşiaktır bir süreden beri gördüğü enfeksiyon tedavisine karşı yaşam mücadelesini kaybetti. İlk olarak Kocaeli Gazetesi’nde meslek hayatına başlayan ve daha sonra kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesinde çalışan Can İşiaktır, uzun bir süredir de bir ajansın ortağı olarak meslek hayatına devam ediyordu.

İki ay önce solunum şikayetiyle hastaneye kaldırılan İşiaktır, son süreçte entübe edilmesine rağmen solunum sıkıntısı yaşıyordu. Bu sabah fenalaşan Can, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Can İşiaktır’ın cenazesi 16 Şubat 2023 Perşembe günü toprağa verilecek.

Merhuma Allah'tan rahmet kedrli ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.