FİKRİ IŞIK'I ANKARA'DA YALNIZ BIRAKMADILAR

Magazin - Cemiyet 06.11.2022 - 19:43, Güncelleme: 06.11.2022 - 19:43
 

FİKRİ IŞIK'I ANKARA'DA YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın küçük kızı kızı Esra Işık ile Mustafa Çatak bugün Ankara’da gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdiler. Ankara ATO Congresium’da gerçekleşen kokteyl ve nikah töreni ile evlenen Esra Işık, Mustafa Çatak'ın nikah akitlerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, nikah şahitliklerini ise eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Eğitim eski Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri eski Bakanı Efgan Ala, Maliye eski Bakanı Nurettin Canikli, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş  ve Kamu Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör yaptı. Nikah törenine başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ahmet Arslan ve Adalaet eski Bakanı Abdulhamit Gül olmak üzere Ankara, İstanbul, Gümüşhane ve Kocaeli'den çok sayıda davetlinin yanısıra protokol mensupları ve AK Parti camiasından yüksek katılım sağlayarak Fikri Işık'ın bu mutlu gününü paylaştılar.. Kocaeli'den de başta milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları olmak üzere partililerden katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın küçük kızı kızı Esra Işık ile Mustafa Çatak bugün Ankara’da gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Ankara ATO Congresium’da gerçekleşen kokteyl ve nikah töreni ile evlenen Esra Işık, Mustafa Çatak'ın nikah akitlerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, nikah şahitliklerini ise eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Eğitim eski Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri eski Bakanı Efgan Ala, Maliye eski Bakanı Nurettin Canikli, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş  ve Kamu Etik Kurulu Başkanı Zerrin Güngör yaptı.

Nikah törenine başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ahmet Arslan ve Adalaet eski Bakanı Abdulhamit Gül olmak üzere Ankara, İstanbul, Gümüşhane ve Kocaeli'den çok sayıda davetlinin yanısıra protokol mensupları ve AK Parti camiasından yüksek katılım sağlayarak Fikri Işık'ın bu mutlu gününü paylaştılar..

Kocaeli'den de başta milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları olmak üzere partililerden katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı..

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve iç mekan görseli olabilir

Resim

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.