FİKRİ IŞIK BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞINA GÖZ KIRPTI

Siyaset 06.06.2023 - 10:19, Güncelleme: 06.06.2023 - 10:19
 

FİKRİ IŞIK BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞINA GÖZ KIRPTI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Seçimlerin geride kalmasının ardından AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, dün düzenlediği basın toplantısında hem teşekkür etti hem de siyaset devam sinyali verdi.. İsmi 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayları arasında konuşulan Fikri Işık, aktif siyaseti bırakıp bırakmayacağına ilişkin sorulan bir soruya cevap verirken şunları söyledi: “Biz ne düşünürsek düşünelim, Türk siyasetinde bir kural var. Siyasetin giriş kapısı var da çıkış kapısı yok. Dolayısıyla ben bırakıyorum deme lüksünüz yok. Ben seçilmiş siyasetten çekiliyorum, şu anda bir görevim yok. Ama siyasetten ayrılacağım demek çok ağır bir iddia olur. Bunu söyleyemem. Bizde görev istenmez, verilir. Bugüne kadar bana verilen hiçbir göreve ben kendim talip olmadım. Ben bakanlığa atandığımı televizyondan öğrendim. Hiçbir göreve talip olmadım. Ama bize bir görev tevdi edilirse. Ben bundan sonra seçilmiş hiçbir göreve talip değilim. Görev istenmez, verilir.”
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Seçimlerin geride kalmasının ardından AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, dün düzenlediği basın toplantısında hem teşekkür etti hem de siyaset devam sinyali verdi..

İsmi 2024 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayları arasında konuşulan Fikri Işık, aktif siyaseti bırakıp bırakmayacağına ilişkin sorulan bir soruya cevap verirken şunları söyledi:

“Biz ne düşünürsek düşünelim, Türk siyasetinde bir kural var. Siyasetin giriş kapısı var da çıkış kapısı yok. Dolayısıyla ben bırakıyorum deme lüksünüz yok. Ben seçilmiş siyasetten çekiliyorum, şu anda bir görevim yok. Ama siyasetten ayrılacağım demek çok ağır bir iddia olur. Bunu söyleyemem. Bizde görev istenmez, verilir. Bugüne kadar bana verilen hiçbir göreve ben kendim talip olmadım. Ben bakanlığa atandığımı televizyondan öğrendim. Hiçbir göreve talip olmadım. Ama bize bir görev tevdi edilirse. Ben bundan sonra seçilmiş hiçbir göreve talip değilim. Görev istenmez, verilir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.