FETÖ'YE 17 İLDE BÜYÜK OPERASYON

Asayiş 06.06.2024 - 09:49, Güncelleme: 06.06.2024 - 09:49
 

FETÖ'YE 17 İLDE BÜYÜK OPERASYON

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadaan yaptığı paylaşımda, FETÖ’ye yönelik olarak son 4 günde düzenlenen 17 ildeki operasyonlarda  72 şüphelinin yakalandığını duyurdu.. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı “Kıskaç-19” operasyon bilgileri şöyle; "Ankara, Bingöl, Bitlis, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Muğla, Sakarya ve Uşak’ta son 4 günde FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-19” operasyonları düzenlendi. Operasyon sonucu 72 şüpheli yakalanırken şüphelilerin, örgütün sözde “Emniyet Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi."
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadaan yaptığı paylaşımda, FETÖ’ye yönelik olarak son 4 günde düzenlenen 17 ildeki operasyonlarda  72 şüphelinin yakalandığını duyurdu..

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı “Kıskaç-19” operasyon bilgileri şöyle;

"Ankara, Bingöl, Bitlis, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Muğla, Sakarya ve Uşak’ta son 4 günde FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-19” operasyonları düzenlendi. Operasyon sonucu 72 şüpheli yakalanırken şüphelilerin, örgütün sözde “Emniyet Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.