FETÖ kumpası mağduru emekli Orgeneral Şener Eruygur hayatını kaybetti

Yaşam 21.02.2023 - 03:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 03:14
 

FETÖ kumpası mağduru emekli Orgeneral Şener Eruygur hayatını kaybetti

KOCAELİ HABERİ
FETÖ nün Ergenekon Kumpası ile tutuklanıp cezaevi koşullarına mahkum edilen ve burada yaşadığı kaza ile uzun zamandır zor koşullarda yaşamını devam ettiren mekli Orgeneral Şener Eruygur hayatını kaybetti. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, emekliye ayrıldıktan sonra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan emekli Orgeneral Şener Eruygur 81 yaşında hayatını kaybetti. ERGENEKON KUMPASINDA HAPİS YATTI Ergenekon soruşturması kapsamında 01 temmuz 2008 günü gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen emekli orgeneraller Hurşit Tolon ile ADD Başkanı Şener Eruygur’un dosyaları hakim tarafından 7 saat incelendikten sonra Tolon ve Eruygur sorgulanmak üzere mahkemeye alınmıştı. 1.5 saat ifade veren Tolon’un ifadesinin tamamlanmasının ardından 06 Temmuz 2008 günü saat 01.45’te “terör örgütü lideri olmak”la suçlanan Eruygur ve Tolon’un tutuklandığı açıklanmıştı. CEZAEVİNDE BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ Eruygur'un avukatı Filiz Esen, Eruygur'un yargılama nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatının geri kalanını bakıma muhtaç ve akli arızalı olarak vesayet altında geçirmek zorunda kaldığını, okuma yazma kabiliyetini geri dönüşsüz şekilde yitirdiğini söylemişti.
KOCAELİ HABERİ

FETÖ nün Ergenekon Kumpası ile tutuklanıp cezaevi koşullarına mahkum edilen ve burada yaşadığı kaza ile uzun zamandır zor koşullarda yaşamını devam ettiren mekli Orgeneral Şener Eruygur hayatını kaybetti.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, emekliye ayrıldıktan sonra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanlığı görevlerinde bulunan emekli Orgeneral Şener Eruygur 81 yaşında hayatını kaybetti.

ERGENEKON KUMPASINDA HAPİS YATTI

Ergenekon soruşturması kapsamında 01 temmuz 2008 günü gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen emekli orgeneraller Hurşit Tolon ile ADD Başkanı Şener Eruygur’un dosyaları hakim tarafından 7 saat incelendikten sonra Tolon ve Eruygur sorgulanmak üzere mahkemeye alınmıştı. 1.5 saat ifade veren Tolon’un ifadesinin tamamlanmasının ardından 06 Temmuz 2008 günü saat 01.45’te “terör örgütü lideri olmak”la suçlanan Eruygur ve Tolon’un tutuklandığı açıklanmıştı.

CEZAEVİNDE BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Eruygur'un avukatı Filiz Esen, Eruygur'un yargılama nedeniyle geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatının geri kalanını bakıma muhtaç ve akli arızalı olarak vesayet altında geçirmek zorunda kaldığını, okuma yazma kabiliyetini geri dönüşsüz şekilde yitirdiğini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.