FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

Spor 18.04.2023 - 13:37, Güncelleme: 18.04.2023 - 13:37
 

FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Başakşehir ile oynayacak Fenerbahçe, Ankaragücü maçında sakatlanan Sloven oyuncu Miha Zajc'ın son durumunu paylaştı. Fenerbahçe Kulübü, Altay Bayındır'dan sonra bir kötü haberi daha açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, Ankaragücü maçında sakatlık yaşayan Miha Zajc'ın sol uyluk adduktor kas grubunda yırtık ve kanama tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı. TEDAVİSİNE BAŞLANDI Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Miha Zajc'ın MKE Ankaragücü ile oynadığımız maçta yaşadığı sakatlık sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesinde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Sol uyluk adduktor kas grubunda yırtık ve kanama alanı tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi. Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında 19 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak.
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Başakşehir ile oynayacak Fenerbahçe, Ankaragücü maçında sakatlanan Sloven oyuncu Miha Zajc'ın son durumunu paylaştı.

Fenerbahçe Kulübü, Altay Bayındır'dan sonra bir kötü haberi daha açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüp, Ankaragücü maçında sakatlık yaşayan Miha Zajc'ın sol uyluk adduktor kas grubunda yırtık ve kanama tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı.

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Miha Zajc'ın MKE Ankaragücü ile oynadığımız maçta yaşadığı sakatlık sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesinde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Sol uyluk adduktor kas grubunda yırtık ve kanama alanı tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında 19 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.