FENERBAHÇE'YE BİR İYİ BİR DE KÖTÜ HABER

Spor 17.04.2023 - 18:51, Güncelleme: 17.04.2023 - 18:51
 

FENERBAHÇE'YE BİR İYİ BİR DE KÖTÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig'in 30. haftasında 19 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'de futbolculardan Miha Zajc ile Luan Peres hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Spor Toto Süper Lig'de çarşamba günü Başakşehir ile kritik bir bir karşılaşmaya çıkacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli takıma, Başakşehir karşılaşması öncesi bir iyi bir kötü haber geldi. Sporx'in haberine göre, MKE Ankaragücü ile oynanan maçta sakatlık yaşayan Miha Zajc, Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sloven futbolcunun son durumu çekilecek MR'ının ardından belli olacak. Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Luan Peres ise geri döndü. Peres, pazartesi yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. ARDA GÜLER DİNLENDİRİLDİ Fenerbahçe'de, Başakşehir maçı öncesi pazartesi günü yapılan idmanda Arda Güler yer almadı. Genç futbolcu, dinlendirildiği için takımla antrenmana çıkmadı.
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig'in 30. haftasında 19 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'de futbolculardan Miha Zajc ile Luan Peres hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'de çarşamba günü Başakşehir ile kritik bir bir karşılaşmaya çıkacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli takıma, Başakşehir karşılaşması öncesi bir iyi bir kötü haber geldi. Sporx'in haberine göre, MKE Ankaragücü ile oynanan maçta sakatlık yaşayan Miha Zajc, Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sloven futbolcunun son durumu çekilecek MR'ının ardından belli olacak.

Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Luan Peres ise geri döndü. Peres, pazartesi yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

ARDA GÜLER DİNLENDİRİLDİ

Fenerbahçe'de, Başakşehir maçı öncesi pazartesi günü yapılan idmanda Arda Güler yer almadı. Genç futbolcu, dinlendirildiği için takımla antrenmana çıkmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.