FENERBAHÇELİ YILDIZIN MENAJERİNDEN TRANSFER YANITI!

Spor 13.05.2023 - 18:02, Güncelleme: 13.05.2023 - 18:02
 

FENERBAHÇELİ YILDIZIN MENAJERİNDEN TRANSFER YANITI!

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de takımdaki geleceği merakla beklenen futbolcu Enner Valencia'nın menajeri açıklamalarda bulundu. Valencia'nın menajeri, "Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda ayrıntılar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'de sözleşmesi biten isimlerden biri olan ve geleceği belirsizliğini koruyan Enner Valencia için menajeri Gonzalo Vargas, açıklamada bulundu. Sporx'in aktardığına göre Vargas, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalama seçenekleri olduğunu söyledi. "ANLAŞMAMIZ GEREKEN HUSUSLAR VAR" Vargas, açıklamasında, "Seçeneklerimiz arasında Fenerbahçe ile olası bir sözleşme yenileme de var. Enner, İstanbul'da çok şey başardı ve bu nedenle Fenerbahçe ile sözleşme uzatma arzusundayız. Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda ayrıntılar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var" dedi. Gonzalo Vargas ayrıca, "En iyi kararı vermek için bu ay sonuna kadar bekleyeceğiz. Masadaki tüm teklifler arasından hak ettiği en iyisini seçmek zorundayız" sözlerini sarf etti. MAAŞ TALEBİ FENERBAHÇE'Yİ ŞAŞIRTTI Haberde, kariyerinin son büyük imzasını atacak Enner Valencia'nın, Fenerbahçe'den 3 yıllık kontrat istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin ise Ekvadorlu futbolcu ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamaya sıcak baktığı kaydedildi. Brezilya ve Suudi Arabistan ekiplerinden 3 yıl karşılığında 13 milyon Euro'luk teklifler alan Valencia'nın, Fenerbahçe'den ise 3 yıl için 9 milyon Euro'luk maaş talebinde bulunduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin, 33 yaşındaki futbolcunun maaş talebine sıcak bakmadığı öne sürüldü. Taraflar arasındaki görüşmeler ay sonuna kadar netlik kazanacağı aktarıldı.
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de takımdaki geleceği merakla beklenen futbolcu Enner Valencia'nın menajeri açıklamalarda bulundu. Valencia'nın menajeri, "Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda ayrıntılar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten isimlerden biri olan ve geleceği belirsizliğini koruyan Enner Valencia için menajeri Gonzalo Vargas, açıklamada bulundu. Sporx'in aktardığına göre Vargas, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalama seçenekleri olduğunu söyledi.

"ANLAŞMAMIZ GEREKEN HUSUSLAR VAR"

Vargas, açıklamasında, "Seçeneklerimiz arasında Fenerbahçe ile olası bir sözleşme yenileme de var. Enner, İstanbul'da çok şey başardı ve bu nedenle Fenerbahçe ile sözleşme uzatma arzusundayız. Takımdaki en sevilen oyuncu ve sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda ayrıntılar var ama Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar da var" dedi.

Gonzalo Vargas ayrıca, "En iyi kararı vermek için bu ay sonuna kadar bekleyeceğiz. Masadaki tüm teklifler arasından hak ettiği en iyisini seçmek zorundayız" sözlerini sarf etti.

MAAŞ TALEBİ FENERBAHÇE'Yİ ŞAŞIRTTI

Haberde, kariyerinin son büyük imzasını atacak Enner Valencia'nın, Fenerbahçe'den 3 yıllık kontrat istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin ise Ekvadorlu futbolcu ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamaya sıcak baktığı kaydedildi.

Brezilya ve Suudi Arabistan ekiplerinden 3 yıl karşılığında 13 milyon Euro'luk teklifler alan Valencia'nın, Fenerbahçe'den ise 3 yıl için 9 milyon Euro'luk maaş talebinde bulunduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin, 33 yaşındaki futbolcunun maaş talebine sıcak bakmadığı öne sürüldü. Taraflar arasındaki görüşmeler ay sonuna kadar netlik kazanacağı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.