FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A RET!

Spor 02.06.2023 - 16:58, Güncelleme: 02.06.2023 - 16:58
 

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A RET!

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yemek davetini geri çevirdi. Galatasaray, şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak.  NTV Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılı takımın yönetimi ve Başkan Dursun Özbek, derbi öncesi Fenerbahçe'ye bir teklif götürdü.  İki yönetim, maç öncesinde bir araya gelerek dostluk yemeği organize etmek istedi. Ancak sarı-lacivertli yönetim, bu teklifi geri çevirdi.  Öte yandan, Fenerbahçe oyuncularının, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları nedeniyle rakiplerini alkışlamayacağı belirtiliyor. 
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yemek davetini geri çevirdi.

Galatasaray, şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 

NTV Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılı takımın yönetimi ve Başkan Dursun Özbek, derbi öncesi Fenerbahçe'ye bir teklif götürdü. 

İki yönetim, maç öncesinde bir araya gelerek dostluk yemeği organize etmek istedi. Ancak sarı-lacivertli yönetim, bu teklifi geri çevirdi. 

Öte yandan, Fenerbahçe oyuncularının, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları nedeniyle rakiplerini alkışlamayacağı belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.