FATİH TERİM HASTANEYE KALDIRILDI

Spor 24.04.2023 - 16:28, Güncelleme: 24.04.2023 - 16:28
 

FATİH TERİM HASTANEYE KALDIRILDI

KOCAELİ HABERİ
Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim'in belinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim kaldırıldı. Daha önce belinden ameliyat olan Fatih Terim, yeniden yaşadığı rahatsızlık sonrası Maslakta özel bir hastaneye gittiği belirtildi. Sportcell'den Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Terim'in hastanede yatmadığı ve sadece 15 dakikalık polip temizleme işlemi gerçekleştirdiği öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim'in belinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Fatih Terim kaldırıldı.

Daha önce belinden ameliyat olan Fatih Terim, yeniden yaşadığı rahatsızlık sonrası Maslakta özel bir hastaneye gittiği belirtildi.

Sportcell'den Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Terim'in hastanede yatmadığı ve sadece 15 dakikalık polip temizleme işlemi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.